10 Days of Christmas

Castiga 1000 de lei de la Ferratum pentru tine si un prieten! Popescu si Flick premiaza cel mai inutil cadou. Tot ce trebuie să faci este sa le spui care este cel mai inutil cadou pe care l-ai primit in viata ta si sa le faci cunostinta cu prietenul care ti l-a dat.  

Care este cel mai inutil cadou pe care l-ai primit de la una dintre persoanele apropiate tie?

Asculta emisiunea lui Popescu și Flick, trimite un SMS la 1815 (numar cu tarif normal in retelele: Orange, Vodafone si Telekom), cu raspunsul la intrebarea „Care este cel mai inutil cadou pe care l-ai primit de la una dintre persoanele apropiate tie?”. Asigura-te ca ai trimis sms-ul in primele 5 minute de la lansarea concursului, iar dacă raspunsul tau este WOW, Popescu si Flick te vor suna si iti vor cere numarul de telefon al prietenului indicat de tine. Daca acesta accepta sa intre in concurs si raspunde corect, in direct, la intrebarea “cui i-ai făcut cel mai inspirat cadou” (cadoul indicat în mesajul primit la 1815), si TU, dar si EL, veti castiga cate 500 de lei sa va cumparati cadourile dorite.

Daca cele doua conditii de mai sus nu sunt indeplinite, premiul se reporteaza pentru urmatorul concurs. Daca in ultima zi de concurs conditiile de castigare a premiului nu sunt indeplinite premiul aferent respectivei zile nu se acorda.

Asadar, mare atenție la Popescu si Flick. Cel mai inutil cadou pe care l-ai primit iti poate aduce un premiu de 500 de lei de la Ferratum Romania!

Citeste aici Regulamentul concursului