Barometrul de Craciun Ferratum 2019 iti poate aduce unul dintre cele 3 vouchere de cumparaturi

 

BAROMETRUL DE CRACIUN FERRATUM 2019, ce analizeaza obiceiurile de consum din peste 20 de tari, a ajuns anul acesta la cea de-a unsprezecea editie.

Alatura-te si tu BAROMETRULUI INTERNATIONAL DE CRACIUN FERRATUM™ 2019, si poti castiga unul din cele 3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 500 de lei fiecare.

Sondajul dureaza doar 3 minute si, prin completarea acestuia, participi automat la tragerea la sorti pentru unul din premiile mentionate mai sus. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru si pe Facebook in maxim 10 zile lucratoare de la data terminarii concursului.

*Citeste aici Termenii si conditiile campaniei

 

Fiecare formular completat = 1 Leu pentru asociatia „Micul Luptator”

 

De asemenea, pentru fiecare chestionar completat în totalitate, Ferratum va dona câte 1 Leu Asociatiei „Micul Luptator”.

Misiunea acestei asociatii este sa sustina tratamentele medicamentoase si terapeutice pentru reabilitarea medicala a copiilor cu afectiuni neurologice severe: paralizie cerebrala, encefalopatie cronica (diplegie, hemiplegie), encefalopatie cronica infantila, hemipareza spastica, tetrapareza spastica, tetrapareza piramidala, monopareza, parapareza, parapareza spastica, epilepsie, diplegie, diplegie spastica, infirmitate motorie cerebrala etc.

Completeaza formularul