Bani de imprumut rapid

bani de imprumut rapid - initiativa Ferratum money

 

Bani de imprumut – solutia cea mai rapida

Daca ai nevoie urgent de o suma de bani si nu ai cum sau nu mai vrei sa apelezi la cunostinte sau familie, Ferratum iti ofera o solutie: bani de imprumut rapid pentru cheltuieli urgente si carora trebuie sa le faci fata.

Nu este nimic mai simplu, eficient si rapid. Ai nevoie de buletin/carte de identitate si acces la calculator si internet. Completezi formularul online cu datele tale personale si obtii imediat decizia de credit.

 

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

Imprumut rapid de bani si la al doilea credit

Incepand cu al doilea imprumut, este suficient sa trimiti doar un simplu SMS ca sa soliciti un credit instant. Afla aici cum.

La doar cateva ore dupa aprobare, in functie de momentul zilei in care completezi formularul,  banii vor fi disponibili pentru tine la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum.

De ce sa iei bani de imprumut rapid de la Ferratum

Orice imprumut de bani de la Ferratum este simplu, rapid si foarte eficient. In general, in cadrul unei banci obisnuite, doar completarea actelor pentru obtinerea unui credit dureaza in jur de jumatate de ora, fara sa luam in calcul timpul petrecut la coada. In cazul Ferratum intreg acest proces dureaza doar cateva minute.

Un alt beneficiu este rapiditatea cu care clientii primesc raspunsul aprobarii sau nu a imprumutului de bani. Daca in cazul unei banci, acesta dureaza aproximativ 5 zile lucratoare sau chiar mai mult, la Ferratum primesti raspunsul in decurs de cateva ore daca aplicatia a fost trimisa intr-o zi lucratoare si in timpul programului de lucru.

Alte beneficii ale imprumutului rapid de bani de la Ferratum

La Ferratum, punem accent pe nevoile si cerintele clientilor nostri! Iata alte beneficii in alegerea impreumutului rapid:

• Cea mai buna interfata pentru procesul de creditare;

• Disponibilitatea online permanenta a serviciilor pentru clienti prin intermediul site-ului web;

• Tranzactii in timp real care permit plati rapide si usoare;

Daca iti doresti un credit in rate sau un imprumut de bani rapid care sa iti acopere cheltuieli urgente, solutiile noastre financiare ti se potrivesc cel mai bine.

Cu Ferratum.ro e comod sa obtii rapid banii de imprumut de care ai nevoie acum.

 

Vreau imprumut rapid