Barometrul de vara Ferratum 2020

 

Participa la survey si castiga.

Cel mai mare survey international Covid19

      Particip      

 

Spune-ne cum ti-a schimbat Coronavirusul viața și comportamentul de cumparare si poti castiga unul dintre cele 3 premii in valoare de 250 Lei fiecare.

Fă parte din cel mai mare sondaj internațional de vară, împărtășindu-ne cât de diferită va fi această vară față de precedenta.

Barometrul Ferratum - ediția Covid19 - durează doar 5 minute, iar prin completarea integrala a sondajului veți fi înscriși automat in tragerea la sorți pentru a câștiga unul din premiile de mai sus.

>Sondajul se va închide pe 25 mai 2020, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook până, cel tarziu, 29 mai 2020.

Regulamentul concursului poate fi găsit aici.

 

Fiecare formular completat = 1 Leu pentru asociatia „Micul Luptator”

Asa cum v-am obisnuit in anii precedenti, pentru fiecare formular completat in intregime, Ferratum va dona cate 1 Leu pentru asociatia "Micul Luptator".

Misiunea acestei asociatii este sa sustina tratamentele medicamentoase si terapeutice pentru reabilitarea medicala a copiilor cu afectiuni neurologice severe: paralizie cerebrala, encefalopatie cronica (diplegie, hemiplegie), encefalopatie cronica infantila, hemipareza spastica, tetrapareza spastica, tetrapareza piramidala, monopareza, parapareza, parapareza spastica, epilepsie, diplegie, diplegie spastica, infirmitate motorie cerebrala etc.

Completeaza formularul