Ferratum vine in ajutorul clientilor sai cu un nou concept: creditul in rate

Ferratum vine in ajutorul clientilor sai cu un nou concept: creditul in rate

Companiile care ofera servicii bancare si nebancare vin din ce in ce mai des cu solutii care sa le fie de ajutor clientilor lor. Acelasi pas a fost facut si de Ferratum Romania care a venit cu un nou concept: creditul in rate. Acesta te poate ajuta sa treci peste problemele mai importante care pot aparea oricand in viata unei persoane.

Care sunt noutatile si conditiile unui credit in rate?

In primul rand, daca vrei sa iei un credit in rate de la Ferratum trebuie sa stii ca varsta minima la care poti apela la acest serviciu este de 25 de ani. Creditul poate avea o valoare cuprinsa intre 1500 si 5000 de lei, deci iti poate fi de folos in momentele in care ai nevoie de o suma mai mare de bani. In plus, perioada de rambursare a sumei imprumutate poate fi intre 3 si 12 luni, in functie de nevoile clientului si posibilitatea de a rambursa cat mai rapid. Comisionul de administrare este 0, iar ratele te vor ajuta sa nu simti atat de puternic ca ai facut un imprumut.

Creditul in rate de la Ferratum pastreaza obiceiul celorlalte tipuri de imprumut si este foarte usor de accesat, doar prin completarea unui formular online, in cateva minute, fara sa te deplasezi.

Care sunt diferentele dintre un credit rapid si un credit in rate?

Diferenta este vizibila din numele celor doua servicii Ferratum. Totusi, mai exista si alte diferente intre un credit rapid si un credit in rate. Primul tip de imprumut poate avea o valoare cuprinsa intre 200 si 1400 de lei si poate fi luat pentru o perioada de 15, 30 sau 45 de zile. Creditul in rate poate avea o valoare cuprinsa intre 1500 si 5000 de lei si este rambursat intr-o perioada de 3 pana la 12 luni. Un credit rapid te poate ajuta cand ai o urgenta sau cand ai nevoie de o suma mica pentru o perioada scurta de timp si poti rambursa imprumutul cand iei salariul. In timp ce creditul in rate este potrivit pentru persoanele care au nevoie de o suma mai mare de bani pentru reparatia unei masini, o vacanta, o urgenta medicala costisitoare, etc.

De ce este un credit in rate mai avantajos decat un credit bancar?

Ferratum Romania si-a obisnuit clientii cu serviciile lor la care se poate ajunge foarte usor, din confortul propriei case. Acest lucru a ramas valabil si in cazul creditului in rate, pentru care poti sa soliciti foarte usor pe site-ul Ferratum, la fel ca in cazul unui simplu credit online. Nu este nevoie sa pierzi timpul asteptand la ghisee, Nu ai nevoie de foarte multe acte, cererea creditului va fi procesata foarte rapid si vei primi banii in aceeasi zi.    

Daca vrei sa apelezi la un credit in rate asigura-te ca ai un motiv bun si nu ai datorii la biroul de credit, deoarece Ferratum incurajeaza creditarea responsabila.

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +