Obiective financiare pentru 2017

Obiective financiare pentru 2017

A devenit un obicei din ce in ce mai raspandit sa iti faci cateva obiective sau rezolutii pentru anul viitor, atunci cand se termina luna Decembrie a fiecarui an. Iar aceste rezolutii se pot orienta spre mai multe parti ale vietii unei persoane, inclusiv in partea financiara. Obiectivele financiare pe care ti le propui pentru anul viitor te pot ajuta sa fii mai organizat, sa economisesti mai mult si sa stii ce sa faci cu banii tai. Iata care sunt cele mai importante obiective financiare de care ar trebui sa tii cont in perioada urmatoare.
 
Prioritizeaza-ti datoriile
 
Datoriile fac parte din viata noastra si ne pot afecta din multe puncte de vedere. Fie ca e vorba de un credit ipotecar pe care trebuie sa il platesti pe o perioada foarte indelungata de timp, un credit online sau un credit rapid, orice tip de datorie trebuie sa fie prioritizata pentru a reusi sa te bucuri de celelalte lucruri fara sa simti ca esti limitat de banii pe care trebuie sa ii rambursezi lunar.
 
Economiseste pentru mai tarziu
 
Economiile sunt un subiect tabu si nu orice persoana care are un venit lunar se gandeste neaparat sa economiseasca. Cei care stiu ca vor avea nevoie de bani sunt batranii care reusesc sa puna bani de-o parte, chiar daca veniturile lor lunare nu sunt neaparat foarte mari. Tinerii ar trebui sa invete sa fie mai chibzuiti cu veniturile lor si sa economiseasca din timp. Un lucru pentru care ar trebui sa economisesti, indiferent de venitul tau, este pensia. Poate pare deplasat sa pui bani de-o parte de la 20 de ani pentru pensie, dar asa o sa fii sigur ca o sa ai parte de o batranete linistita.
 
Economiile trebuie sa fie o parte din planurile pentru urmatorul an, pentru ca ele iti pot veni in ajutor atunci cand ai nevoie de o suma de bani. Daca totusi nu ai reusit sa economisesti o suma destul de mare si ai nevoie urgent de lichiditati, poti sa apelezi oricand la un credit cu buletinul pentru care nu ai nevoie de acte semnate ci doar sa completezi un formular online si ne trimiti o copie de pe buletin si o dovada a veniturilor de orice fel.
 
Fa-ti un buget personal care sa te ajute sa fii mai organizat
 
Un buget personal incepe cu o foaie de hartie, un pix, veniturile tale lunare si toate cheltuielile pe care le faci in mod frecvent. El te va ajuta sa stii in ce merg cei mai multi bani pe care ii cheltuiesti luna de luna, care sunt veniturile tale reale si ce ai putea sa schimbi pentru a economisi mai mult. Trebuie sa retii ca orice suma de bani cheltuita trebuie sa se afle in bugetul tau personal, daca vrei sa te ajute cu adevarat. Nu conteaza ca este vorba de un credit pe termen scurt, un imprumut in familie, banii pe care ii dai zilnic pe mancare sau abonamente pentru transportul in comun. Daca nu tii cont de toate aceste reguli, nu va fie eficient.
 
Pentru 2017 trebuie sa iti creezi o lista cu obiective financiare care sa iti fie de folos, dar sa fie si realiste in acelasi timp.
 

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +