Cum sa ai mai multa grija de tine. Prioritizeaza-ti sanatatea!

cum sa ai mai multa grija de tine

Agitatia, desfasurarea tuturor activitatilor pe repede-inainte, descriu modul in care ne traim viata. Uneori este greu sa tinem pasul. Lucruri intervin mereu iar ordinea prioritatilor se schimba – poate - de la o zi la alta si cheltuielile la fel. Consumerismul descrie societatea actuala, iar noi ne-am adaptat cu brio. Cu totii suntem tentati sa cheltuim o multime de bani pe lucruri de care nu avem nevoie iar fara un plan de cheltuieli sau o evidenta clara, intotdeauna vom fi predispusi sa ne depasim bugetul.

Daca luna trecuta ne-am propus ca la acest salariu sa avem mai multa grija de noi, sa facem o investigatie medicala, sa mergem la cursuri de dezvoltare personala, sa urmam un tratament de care avem nevoie, in momentul in care trebuie sa luam atitudine, suntem tentati sa amanam…din nou! La o analiza superficiala, pe termen scurt, ne stabilim alte prioritati si alocam resursele financiare necesare investigatiilor medicale, altor activitati.

De cele mai multe ori, oamenii tind sa ia atitudine cand nu mai au variante, cand sunt presati sau cand pur si simplu, starea de sanatate nu le mai permite amanarea. Iar atunci investesc mult mai multi bani decat daca ar fi prevenit urgentele medicale. Asta se intampla atat de des! Fie ca e vorba de un tratament dentar (care e destul de costisitor uneori), de o operatie, de o recuperare medicala iar lista poate continua la nesfarsit.

Ce poti face pentru a evita astfel de situatii neplacute?

Prioritizeaza-ti sanatatea! Gandeste-te ca indiferent de cat de multe cheltuieli variabile ai avea, cu un plan si o buna organizare, poti aloca resurse financiare cu care sa preintampini urgentele medicale, trantandu-te din timp. Pe termen lung, vei vedea ca aceasta investitie a meritat! Nimanui nu-i place sa fie luat prin surprindere si dintr-un foc, sa fie nevoit sa suporte cheltuieli dincolo de posibilitatile sale financiare. In acest caz, trebuie luat in calcul un imprumut.

Daca ai in vedere solicitarea unui credit, este indicat sa faci o cercetare in prealabil a celor mai bune oferte de creditare si sa iei decizia cea mai buna in functie de nevoile tale. Sistemul de creditare este perceput ca fiind unul greoi, neputand rezolva urgentele financiare imediate din mai multe motive printre care se numara: timpul pierdut la cozi, completarea unor formulare interminabile si timpul de asteptare pentru aprobarea creditului care uneori dureaza aproximativ doua saptamani.

Daca e vorba de o urgenta medicala, risti sa nu iti poti plati cheltuielile la timp sau chiar sa nu beneficiezi de un anumit tratament atunci cand ai nevoie.
Noi, la Ferratum oferim credite online. Trebuie doar sa ai acces la un telefon mobil sau la un calculator. Completezi formularul de aplicatie iar daca solicitarea se face in timpul programului de lucru, poti primi un raspuns referitor la aprobarea cererii tale in decurs de 2 ore. Pentru urgente medicale iti recomandam un microcredit, un credit online urgent sau un credit pe loc.

Cand a fost ultima data cand ai avut o urgenta medicala si cum ai rezolvat-o?

Impartaseste-ne povestea ta.
 

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +