Ziua cea mare se apropie? Lasa stresul deoparte!

lasa grijile deoparte

Te-ai intrebat vreodata de ce nunta poate reuni, in acelasi timp, doua sentimente atat de distincte, ca fericirea si stresul? Multa lume considera acest eveniment ca un job cu norma intreaga si se dedica, in mare parte, pregatirilor cu mult timp inainte.

Alegerea tematicii, a listei de invitati, rezervarea restaurantului, organizarea salii si a aranjamentelor florale, cautarea fotografului perfect, a firmei de catering, formatiei sau dj-ului…si lista pare interminabila!
Si apoi, trebuie sa hotarasti bugetul in care sa te incadrezi. Media europeană in ceea ce priveste costurile unei nunti se situeaza pe la 4600 Euro, în timp americanii cheltuie de șase ori mai mult.

Stabilirea bugetului pentru nunta poate fi un proces lung si stresant. Câți invitați ai? Unde va avea loc evenimentul? Cât costă meniul? De la invitatii pana la alegerea restaurantului, de la alegerea rochiei de mireasa pana la costul meniului, există o mulțime de cheltuieli.

Când, in sfarsit, a sosit ziua cea mare, intervine din nou stresul si preocuparea continua dacă totul va iesi bine. Isi va aduce aminte sa ia si inelul? Va ploua sau va fi senin? Adevărul este că nunțile nu ar trebui să fie atât de stresante.

 

Mai jos iti prezentam patru sfaturi pentru a incerca sa fii Zen inainte de marele eveniment:

 

1.  Cauta solutii ce iti pot usura munca  

Desi există, bineînțeles, firme specializate in planificarea nuntilor, există și câteva modalități simple care te vor ajuta să sti de unde sa începi.

Pentru planificarea, prioritizarea sarcinilor, dar si pentru alte mici amanunte, există aplicații concepute sa iti mențina calmul și concentrarea. Paste Magazine a creat o lista de 10 aplicații de nunta care te vor ajuta să-ti planifici ziua cea mare.

Lista o puteti gasi aici.

 

2.  Adu-ti aminte de ce faci asta  

La sfârșitul zilei, te vei căsători cu persoana pe care o iubești. La urma urmei, despre asta este vorba. Ziua cea mare ar trebui să fie plină de bucurie.

Bucurați-vă impreuna de planificarea evenimentului, zambiti și nu priviti atat de seriosi lucrurile. Totul va iesi perfect și atât timp cât vă aveti unul pe altul, este tot ceea ce contează.


3. Scapa de grija banilor  

Odată ce v-ați hotărât cu privire la bugetul alocat, aveti alta provocare: cum faceti rost de bani pentru avans? Sa folositi un card de credit pentru acest lucru, nu reprezinta, probabil, cea mai bună solutie. Cu toate acestea, pentru mulți, împrumuturile de nevoi personale sunt soluția perfectă.

Ratele dobânzilor la creditele de nevoi personale sunt, în general, mult mai mici decât ale unui card de credit și oferă un program de rambursare mult mai flexibil. Cu Ferratum, de exemplu, puteți completa o aplicație în doar câteva minute și aveți banii în contul dvs. în decurs de maxim 24 de ore.


4. Sa incepem!  

Uitati de ideea ca trebuie neaparat sa aveti "ziua perfectă". Puteți planifica atât de mult si in detaliu, dar ce va fi, va fi! Poate că în subconstientul tau iți compari nunta ta cu a unui prieten sau cu o scenă dintr-un film?

Indeparteaza acesta presiune, respira profund și bucura-te de ceea ce ar trebui să fie o ocazie extraordinară.

Vrei să știi cum Ferratum îți poate ușura viața? Aflați mai multe aici!

 

Credite de nevoi personale

 

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +