Toamna se numara bobocii, sau banii!

toamna se numara bobocii si...banii

Gata, vara a trecut, concediile s-au terminat si poate tot la fel s-a intamplat si economiile stranse pentru micile distractii din ultimele luni. Majoritatea oamenilor, veniti din vacante, incep sa isi calculeze tardiv cheltuielile si banii ramasi. Este de inteles ca atunci cand mergem in concediu sa fim predispusi sa cheltuim bani pe tot felul de lucruri care ni se par interesante, mai ales daca mergem la targuri, magazine sau ne dorim sa ne intoarcem cu cat mai multe suveniruri. Si mancarurile sau bauturile sunt uneori extravagante pe care multi oameni sunt predispusi sa cheltuie tot mai mult. Poate ca a fost si cazul tau in acest concediu.
 
Si pentru asta sunt vacantele. Evadam din rutina zilnica, scapam de task-uri si responsabilitati si ne relaxam. Ei bine, de multe ori relaxarea este asociata cu fericirea si cumparaturile. Iar femeile stiu cel mai bine cata fericire aduce o sesiune de shopping!
 
Intorsi acasa, majoritatea oamenilor incep sa faca calcule, sa vada unde au cheltuit mai mult decat ar fi trebuit si ce bani le mai raman pentru chirie si facturi. Unii, isi dau seama ca s-au intins “mai mult decat era plapuma”. Iar atunci incep planurile de cheltuieli drastice prin care sunt “rationalizate” micile pofte. Cumva bugetul trebuie adus pe linia de plutire, nu?
 
Iar daca apar si nevoile copiilor la mijloc, socoteala initiala risca sa fie “data peste cap”. Asta mai ales daca vorbim de cumpararea de rechizite, imbracaminte, uniforma scolara, ghiozdan si alte cheltuieli pentru scolarizare. Daca nu iti planuiesti din timp aceste cheltuieli, pe ultima suta de metri, bugetul familiei poate avea putin de suferit mai ales dupa concediu. Retine: fii precaut!
 
Daca vorbim de facultate, situatia financiara se complica si mai mult, asta mai ales daca a merge la facultate implica mutarea intr-un alt oras, inchirierea unei garsoniere si cumpararea tuturor lucrurilor necesare unei noi locuinte.


Daca si tu te numeri printre acei “norocosi” care in urma unei simple analize, ti-ai dat seama ca sfarsitul verii a adus o mica gaura bugetului iar urgentele financiare ale toamnei iti bat la usa si salariul nu le acopera, trebuie sa gasesti o solutie! Imprumutul la prieteni sau rude poate fi o varianta, insa, asta ar insemna ca acestia sa iti afle micile probleme financiare, ceea ce pe multi nu ii face sa se simta prea confortabil. Atunci, te poti orienta catre o alta solutie. Pentru urgente care necesita sume mici de bani, care pot fi rambursate cu usurinta, tot ce trebuie sa faci este un minimum de research. Alege cateva variante de creditare si compara-le. Vezi ce beneficii se pliaza nevoilor tale si opteaza pentru cea mai buna. Daca vrei un credit simplu si rapid, poti lua in calcul unul online. Pentru a face solicitarea trebuie sa fii doar conectat la internet si in 3 minute ai trimis cererea. Noi iti recomandam creditul pe termen scurt.

Tu alegi suma pe care vrei sa o imprumuti si data scadenta (in termen de 15, 30 sau 45 de zile). Beneficiezi de costuri transparente astfel incat sa poti face plata la timp.


Pentru mai multe detalii, poti incerca sa faci o simulare de credit si vei vedea toate costurile pe care le implica acesta:
 

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +