Intoarcerea din vacanta de vara

intoarcerea din vacanta de vara

Vara este anotimpul pe parcursul caruia aruncam o scurta privire inapoi aspura vieții, ne relaxam și incercam, pe cat de mult putem, sa ne rasfatam. In aceasta perioada, mâncăm și bem poate mai mult decât ar trebui, adormim la ore tarzii si ne rupem de rutina noastră obișnuită. Dar totul face parte din distractie.

Toate activitățile sociale suplimentare, mesele bogate, cocktailurile extraordinare, cazarea la hoteluri, concediul de vis, în mod inevitabil duc la cheltuieli mai mari decat cele obisnuite. Dar, nu puteți materializa amintirile minunate ale concediilor insorite si timpului petrecut alaturi de prieteni și familie, nu?

Dar acum, odată cu sfarsitul verii, este timpul să revenim pe drumul cel bun. Aceasta înseamnă, de obicei, să mănânci din nou ca în mod normal, să mergi la sala, să te întorci la rutina zilnica și să te ocupi de partea financiara.

Asumati-va datoriile si impartiti bugetul de care dispuneti

Ar putea fi o perspectivă infricosatoare, dar primul lucru pe care trebuie să-l faceți după întoarcerea din vacanta este să vă asumati ceeac e s-a intamplat. Aceasta înseamnă că ne uităm la datoriile noastre.

Dar, înainte de a face acest lucru, este foarte important să contracarăm orice sentimente negative cu sentimente pozitive. Prin urmare, de îndată ce veti aduna datoriile acumulate in vară, veți sti imediat si de ce buget aveti nevoie pentru a le acoperi. Impartiti-va bugetul in asa fel incat sa acoperiti neaparat datoriile urgente mai intai.

Aici si acum

Si, cum ar fi si situatia in care, in plus față de datoriile din vară, ati ajunge acasă si ati gasi facturi neplatite, cardul de credit gol și lista de cumparaturi pentru săptămâna asta plina, dar salariul intra abia săptămâna viitoare?

Uneori aveți nevoie de puțin ajutor pentru a vă reechilibra. De aceea, oferta Ferratum cuprinde împrumuturi ușoare, flexibile și pe termen scurt, care vă oferă rapid acces la fondurile de care aveti nevoie.

Clienții pot completa o solicitare de credit online în decurs de doar câteva minute, iar decizia de împrumut va fi aparea pe ecran intr-o clipa.

Nu este necesar sa va deplasati și nu aveti nevoie de niciun fel de declarații financiare.

Planificare in detaliu

Odată ce ați stabilit cum să vă descurcati pe termen scurt, este foarte important să creati o lista privind momentul și modul în care intenționați să vă plătiți datoria din timpul verii.

În plus față de suma pe care ați alocat-o din salariul dvs. pentru a va plăti datoria, în funcție de mărimea acesteia și de perioada de timp de care dispuneti, puteți decide, la fel ca mulți alții, sa apelati la o sursa suplimentara de venit.

Puteti sa va puneti la dispozitie abilitățile și să luati niște activități independente câteva ore pe săptămână sau în weekend?

Indiferent de ceea ce decideți, este important să aveti controlul finanțelor și să nu lăsați nimic să diminueze sentimentele minunate acumulate pe parcursul verii.

Vrei să știi cum Ferratum îți poate ușura viața? Aflați mai multe detalii despre creditele rapide sau imprumuturile de nevoi personale!

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +