Fiecare problemă are o soluție: 4 moduri pentru a depasi criza financiara

Fiecare problemă are o soluție: 4 moduri pentru a depasi criza financiara

“Crezi ca situatia actuala va mai conta peste un an?

Daca nu, nu merita sa iti faci griji.”
-Angela Orr

Am fost cu totii acolo. Indiferent de specificul acesteia, toti am avut o perioada dificila din pucnt de vedere financiar si ne putem transpune in emotia situatiei.

Dintr-o data, ne simtim coplesiti si grijile noastre cresc. Si asta e cea mai mare problem. Adesea, credem ca problemele noastre sunt mai mari decat ceea ce sunt in realitate.

Indiferent de problema financiara pe care o intampini in prezent, cel mai puternic remediu este sa simti ca ai controlul situatiei.

Iata patru modalitati prin intermediul carora iti poti incarca bateriile:

1. Analizeaza perspectivele

In primul rand, este important sa faci un pas inapoi si sa obtii o anumita perspectiva. Priveste in mod obiectiv situatia ca si cum ai fi a treia persoana si apoi intreaba-te cat de grava este aceasta problema.

Este periculoasa viata? Nu. Vor fi lucrurile intotdeauna in acest fel si voi fi stresat pentru totdeauna? Nu. Va mai fi aceasta problema intr-o saptamana, cateva luni sau un an de acum? Probabil ca nu. Exista solutii disponibile? Da.

2. Actioneaza in momentul potrivit

Luarea unei decizii, a fi proactiv si luarea unei masuri sunt toate modalitati puternice de a combate gandurile sau sentimentele negative. Cand simtim ca avem controlul vietii noastre, ne simtim mai pozitivi.

Actionand, putem inlocui un lucru negativ cu unul pozitiv. Dar, inainte de a actiuna, este important sa o facem intr-un moment calm.

A nu avea acces la bani ne poate face sa ne simtim neputinciosi si limitati. In timp ce banii nu reprezinta sursa fericirii, ea ne poate imputernici si ne poate ajuta sa cream mai multe oportunitati.

Asigurarea unui imprumut pentru a-ti repara masina, de exemplu, te poate face sa te simti ca ai din nou controlul. Asigurarea unui imprumut rapid pentru a achita facturile urgente si pentru a pune capat acestor "alerte" inspaimantatoare iti pot usura grijile.

3. Realizeaza ca nu esti singur

Probabil ca nu este deloc surprinzator sa aflam ca lipsa banilor este principala cauza a stresului in viata noastra. De fapt, grijile financiare afecteaza adesea alte parti ale vietii noastre, cum ar fi relatiile.

Prin urmare, poate fi util sa iti amintesti ca, indiferent de frustrarile pe care s-ar putea sa le ai despre bani, nu esti singur. Problema ta, asa dificila cum o simti, nu este unica si poate fi rezolvata.

4. Intotdeauna exista o solutie

Deci, daca este vorba despre reparatia unei masini, de cumpararea unei biciclete, astfel incat sa ajungi mai repede la birou sau de finante pentru biletul de avion, a avea bani pusi deoparte reprezinta un sentiment de eliberare.

Daca ai  in vedere un imprumut pe termen scurt pentru a-ti reveni si pentru a-ti crea mai multe oportunitati, ajutorul este chiar aici

Ca pionier international in domeniul tehnologiilor financiare si al creditarii mobile, Ferratum a ajutat oamenii sa spuna "da" oportunitatilor inca din 2005.

Misiunea noastra este simpla - sa oferim cele mai bune, cele mai rapide si mai usor de utilizat servicii de creditare. Poti solicita un imprumut online in doar cateva minute si poti primi banii de care ai nevoie chiar in acea zi. Este atat de simplu.

“Nu-ti face griji pentru lucrurile marunte…si toate sunt lucruri marunte”
― Richard Carlson

 

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +