Creditul de nevoi personale

 Sunt situatii in care avem nevoie urgenta de bani. Indiferent de cat de chibzuiti pot fi unii, indiferent de economiile pe care incearca sa le puna la „pusculita”, pot aparea urgente care sa dea toate socotelile peste cap. Ce optiuni sunt in astfel de situatii?

  1. Apelati la familie sau la prieteni? Pentru multi, prima varianta este familia insa, sunt oameni care prefera sa nu isi faca cunoscute problemele personale si de aceea, incearca sa gaseasca ei singuri solutii care sa-i scoata din impas. Iar in acest sens, un imprumut la o institutie financiara este cea mai buna decizie. In functie de nevoile imediate isi pot stabili o suma minima necesara si o perioada accesibila de rambursare.
  2.  Pentru cei care aleg optiunea solicitarii unui credit, un aspect important pe care trebuie sa-l ia in calcul este creditarea responsabila. Asta inseamna ca solicitarea imprumutului sa vina in urma unor calcule care sa includa cheltuielile principale, cheltuielile zilnice si capacitatea de rambursare intr - o anumita perioada de timp. Daca vorbim de nevoi financiare urgente care trebuie rezolvate/achitate pe repede-inainte, un credit de nevoi personale poate fi solutia cea mai la indemana.

Iata cateva informatii care v-ar putea ajuta sa va clarificati intrebarile legate de un astfel de credit:

De regula, exista mai multe tipuri de credite de nevoi personale, de la cele bancare pentru care trebuie sa mergeti la o sucursala si sa va incadrati in timpul programului de lucru (09:00-17:00 – ceea ce de multe ori este putin imposibil) sau, puteti apela la un credit de nevoi personale in rate, rapid, online precum cel disponibil pe site-ul nostru si unde puteti solicita un imprumut intre 1500-5000 ron.

Perioada de rambursare este intre 3-12 luni. Solicitarea se face 100% online iar suma ceruta se poate obtine usor prin completarea unui formular caruia sa ii fie atasata o dovada a veniturilor lunare.

Avantajele si dezavantajele unui credit de nevoi personale

Accesibilitatea unui asemenea credit inseamna automat si un cost mai mare decat un imprumut bancar. Probabil va intrebati de ce. Raspunsul este simplu: vorbim de un credit pe care il puteti obtine chiar in ziua solicitarii printr-un simplu formular online, nefiind nevoie sa faceti un dosar cu documente care de regula ingreuneaza procesul de acordare a creditului.

Cum puteti solicita un credit de nevoi personale de la Ferratum?

Este simplu: Trebuie sa completati un formular online cu cateva informatii precum: numarul de telefon, adresa de mail si sa va puteti demonstra veniturile lunare.

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +