Cum sa iti rezervi vacanta din vara, in noiembrie?

Cum sa iti rezervi vacanta din vara, in noiembrie

Luna noiembrie este o luna intermediara. Daca in septembrie si octombrie inca se mai vad mici constrangeri financiare in urma cheltuielilor din vara sau inceperii anului scolar si universitar, luna noiembrie este o luna linistita (financiar vorbind).

In aceeasi masura, este o luna a planurilor. Pentru cei care nu au stabilit inca ce vor face de Craciun sau revelion, noiembrie e ultima sansa de a mai prinde oferte relativ avantajoase.

Dincolo de agitatia tipica Sarbatorilor ce se instaleaza la sfarsit de noiembre-inceput de decembrie, sunt si oameni care au ca principala preocupare concediul din vara. Iar daca planurile de vacanta nu se rezuma doar la nivelul tarii, este chiar indicat sa incepi sa cauti variante de cazare si transport inca de pe acum. Asta inseamna sa fii precaut financiar. Si multi romani aleg sa fie precauti. Tu? Te-ai gandit ca poti economisi pana la 50% din bugetul unei vacante din vara doar daca o planifici din timp? Noi am luat acest lucru in calcul si de aceea am scris acest articol.

Profita de aceasta perioada linistita, inainte de a intra in verva Sarbatorilor de iarna. Aloca-ti 2-3 ore intr-o zi si alege vacanta pe care ti-o doresti. Fa-ti un plan de cheltuieli si vezi daca te incadrezi in buget. Cauta oferte, stabileste-ti obiective. Stim ca de regula rezolutiile se fac de anul nou. Poate ca esti unul dintre acei oameni care isi face acea lista cu realizari si desiderate pentru anul viitor. Noi iti propunem sa incepi mai devreme, chiar din noiembrie. Incepe cu vacanta. Dincolo de job, task-uri, responsabilitati, cheltuieli, meriti un moment de respiro. De ce sa nu ti-l acorzi printr-o vacanta? Nu te limita pe ultima suta de metri la o simpla escapada de vara in apropierea orasului, la o fuga de un weekend la munte sau la mare. Gandeste-ti si pregateste-ti momentele de relaxare din timp.

Asta inseamna sa acorzi putina atentie starii tale de bine. Ai nevoie din cand in cand sa te deconectezi. Serios, cand ai fost ultima oara intr-o vacanta in afara tarii?  Sau mai ales, cand ai avut o vacanta mai mult de 7 zile? Daca stai putin pe ganduri cand citesti aceste intrebari, noi iti propunem sa actionezi.

Stim la fel de bine ca viitoarele cheltuieli din iarna te pot lasa descoperit iar la inceput de ianuarie, bugetul tau ar putea avea serios de suferit daca nu esti chibzuit. La fel stim ca achitarea unei vacante in aceasta perioada poate fi din nou sufocanta pentru bugetul disponibil iar la final, rezultatele sa dea cu minus. Insa, nu trebuie sa te descurajezi. Iti oferim si o solutie iar in functie de planurile tale financiare, decizi daca o iei in calcul sau nu. Pentru nevoi urgente, poti apela la un credit de nevoi personale, intre 1500-5000 ron. Iar in functie de optiunile disponibile, tu alegi durata creditului si data primei rambursari.

Iar daca acest articol ti s-a parut folositor, da-le un share si prietenilor. Iti multumim!

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +