Cum sa adaugi Campionatul Mondial de Fotbal pe lista cu lucruri de facut intr-o viata

Cum sa adaugi Campionatul Mondial de Fotbal pe lista cu lucruri de facut intr-o viata

Cu totii vrem sa avem vieti implinite, dar foarte des se intampla sa fim prinsi in monotonia zilelor obisnuite si uitam sa facem lucruri care ne aduc bucurie si creeaza amintiri de neuitat.

Lasam serile sa treaca petrecandu-ne timpul in fata televizorului, urmarind alte persoane care au vieti implinite. Lasam fiecare sfarsit de saptamana sa dispara unul dupa celalalt fara sa facem nimic.

Viata este, de fapt, despre momente si experiente speciale. Cand a fost ultima data cand ai facut ceva care ti-a facut sufletul sa cante? Cand ai facut ceva atat de semnificativ incat sa merite sa le povestesti copiilor si nepotilor despre asta?

De ce sunt importante listele cu lucruri de facut intr-o viata

Sa creezi o astfel de lista este modalitatea prin care te poti asigura ca traiesti viata pe care ti-o doresti si ca esti mandru de asta.

Sa ai o lista cu lucruri de facut intr-o viata e important din mai multe motive: o lista te ajuta sa vezi ce e important pentru tine, si ce da sens vietii tale. O lista te ajuta sa ai lucruri importante pentru care sa traiesti si sa nu te obisnuiesti cu monotonia, fara sa faci nimic in privinta asta.

In plus, atunci cand vei incepe sa bifezi lucrurile pe care le-ai facut, vei fi mandru ca ai realizat ce ti-ai propus, lucru ca te va ajuta sa fii mai fericit.

Lista reprezinta un lucru personal

Lista cu lucruri pe care trebuie sa le faci intr-o viata ar trebui sa fie personala.

Aceasta ar trebui sa includa doar lucruri care conteaza pentru tine, lucruri care dau un sens vietii tale si lucruri pe care vrei sa le faci in decursul vietii.

Cu siguranta nu vei gasi o a doua lista care sa fie identica cu a ta.

Sa inceapa jocul

Cand vorbim de momente extraordinare si amintiri care dureaza o viata, pentru multe persoane, sa isi vada echipa nationala jucand in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, sau pur si simplu sa participe la acest eveniment, este un vis.

De pe 14 iunie 2018 pana pe 15 iulie 2018, Cupa Mondiala Fifa va avea loc in 11 orase din Rusia.

Scena este pregatita, de ce sa nu profiti de acest lucru?

Gandeste-te cum este sa vezi fiecare meci intr-o tara straina, pe un stadion cu mii de alti suporteri din intreaga lume, cantand, purtand culorile tarii pe care o reprezinti, cu prietenii alaturi de tine, incurajandu-ti echipa sa dea cat mai multe goluri.

Aproape ca putem sa simtim in aer nerabdarea. Pentru astfel de momente merita sa traiesti. Acestea sunt povestile pe care le traiesti si le dai mai departe.

Nu lasa aceasta oportunitate sa treaca pe langa tine

Uneori, atunci cand ai ocazia sa faci un lucru special, spui „Poate nu azi, data viitoare”. Daca nu azi, atunci cand?

Cu toate meciurile pregatite pentru Cupa Mondiala 2018, poate ca te-ai gandit sa participi si tu, dar amani decizia finala.

Noi, cei de la Ferratum, nu lasam oportunitatile sa treaca pe langa noi. Ferratum Money a fost creat pentru a-i ajuta pe oameni sa spuna DA! mai des. Oferim credite rapide pentru aventurieri si pentru cei care vor sa traiasca la capacitate maxima.

Creditele online sunt cea mai usoara si accesibila metoda prin care poti face lucrurile sa se intample. Ai nevoie doar de cateva minute pentru a aplica pe site-ul nostru.

Nu trebuie sa pregatesti acte, sa te programezi sau sa astepti la cozi interminabile. Vei primi decizia noastra in cel mai scurt timp posibil. Noi, cei de la Ferratum, indraznim sa spunem Da, atunci cand alte institutii financiare spun Nu.

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +