Povestea Outdo Yourself – Lumineaza lumea pe care o vezi

La Ferratum Money, stim ca banii te pot ajuta sa deschizi usi, sa creezi oportunitati si sa faci lucrurile sa se intample. De aceea am creat produsele financiare ca solutii care sa te ajute sa spui DA vietii tale mai des, sa petreci mai mult timp facand lucruri care conteaza.

Totusi, in interiorul multora dintre noi, exista un sentiment care ne rascoleste si ne da senzatia ca exista o alta viata care asteapta sa fie traita – viata pe care ar trebui sa o traim. La Ferratum Money, vrem sa facem legatura dintre viata pe care o visezi si viata pe care o traiesti.

 

Sansa de a lasa ceva in urma ta

Concursul pe care l-am incheiat de curand, Outdo Yourself, a fost creat pentru a te incuraja sa iti pui planurile in actiune si sa faci lucrurile pe care le-ai amanat pana acum.

Pentru a participa, am intrebat toate persoanele care este visul sau scopul lor, si le-am cerut sa ne trimita un videoclip in care sa ne prezinte de ce acel vis este important sau drag lor. Poate era un lucru la care au visat dintotdeauna si pe care si-au dorit sa il faca, sau un lucru pe care l-au inceput deja, dar nu au nici timp si nici mijloacele necesare pentru a-l duce la bun sfarsit.

Ca premiu, am ales o suma generoasa de bani alaturi de sfaturile necesare pentru a transforma visul lor in realitate.

Inspirandu-i pe ceilalti

Am primit foarte multe clipuri puternice care ne-au inspirat – 133 de clipuri din 18 tari sa fim mai exacti. Ne-a fost foarte greu sa alegem trei castigatori dintre ele.

Dupa ce i-am selectat, am realizat ca multe dintre videoclipuri pot inspira multi oameni si ca meritau sa ajunga mai departe, la voi.

In fiecare luna vom pune in lumina reflectoarelor un participant al concursului Outdo Yourself cu speranta ca aceste povesti va vor inspira sa va atingeti scopurile.

Vazand lucrurile pozitive din jurul nostru

Cand vine vorba de pus un zambet pe fetele oamenilor, artista de origine bulgara Siyana face o diferenta notabila, aducand lumina in zilele oamenilor si recolorand felul in care percepem viata.

Siyana aduce lumina lumii pe care o vedem, impartind mesaje pozitive si trransformand orasul intr-o expozitie de arta murala. Siyana crede ca noi toti putem zambi mai mult si sa gandim mai pozitiv facand orasul mai colorat si mai plin de viata. Asa cum spune Siyana: Hai sa ne urmam visurile creand o viziune a lor peste tot in jurul nostru!

Ceea ce spune este logic. Gandeste-te – multi dintre noi ne trezim dimineata, pornim televizorul si primul lucru pe care il vedem sunt razboaiele, violenta si incalzirea gloabala. Dupa doar cateva minute de cand ne-am trezit, ne gandim ca lumea se va sfarsi... chiar inainte de a ne bea cafeaua de dimineata! Cu toate astea, este important sa ne amintim ca noi alegem cum vrem sa vedem lumea. Asa ca, de ce sa nu iti incepi ziua asa cum se cuvine si sa vezi lumea ca un loc plin de lumina si mai fericit?

Pentru acest proiect, Siyana vrea sa isi transforme orasul cu ajutorul citatelor inspirationale in statii de autobuz, vopsind cosurile de gunoi si containerele de reciclare in culori vii. Colorand trotuarele in modele vibrante si promovand mesaje pozitive pe bannere de-a lungul autostrazilor si trotuarelor.

Viziunea Siyanei deja a inceput sa aiba un impact asupra oamenilor. De fapt, a primit recent un premiu in Bulgaria pentru eforturile pe care le depune.

Felicitari si iti multumim Siyana pentru ca pui un zambet pe fetele oamenilor!

Fii cu ochii pe noi pentru mai multe povesti inspirationale din campania Outdo Yourself luna viitoare.

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +