Povestea Outdo Yourself: Natura – parte din ceva maret

In interiorul multora dintre noi, exista un sentiment care ne rascoleste si ne da senzatia ca exista o alta viata care asteapta sa fie traita – viata pe care ar trebui sa o traim. La Ferratum Money, ne propunem sa facem legatura dintre viata pe care o visezi si cea pe care o traiesti prin crearea de produse care sa permita si sa inspire oamenii sa ia viata in piept si sa spuna da, mai des.

 

 

Deschizand usa oportunitatilor

Stim foarte banii ca banii pot deschide usor usi si pot crea oportunitati. Tocmai din acest motiv a luat nastere si concursul Outdo Yourself.

Pentru a va incuraja si a va motiva sa va puneti planurile in actiune, v-am cerut sa ne trimiteti un videoclip in care sa ne prezentati un vis sau un obiectiv important pentru voi.

Poate era un lucru pe care ati visat dintotdeauna sa il faceti sau un lucru pe care l-ati inceput deja, dar nu ati avut nici timp, si nici mijloacele necesare pentru a-l duce la bun sfarsit.

Ca premiu, am oferit o suma generoasa de bani, alaturi de sfaturile necesare pentru a transforma visul vostru in realitate.

Inspirandu-i pe ceilalti

Am primit foarte multe clipuri puternice care ne-au inspirat – 133 de clipuri din 18 tari, mai exact. Ne-a fost foarte greu sa alegem trei castigatori dintre ele.

Dupa ce i-am selectat, am realizat ca multe dintre videoclipuri pot inspira multi oameni si ca meritau sa ajunga mai departe, la voi.

Unul cu natura

Cand vine vorba de vise si de indeplinirea obiectivelor, cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este ceea ce te motiveaza sa iti indeplinesti visele. Unii oameni isi doresc sa calatoreasca mai mult, altii sa isi faca o cariera. Pentru Merilin din Estonia, este vorba despre timpul petrecut cu Mama Natura.

Un numar destul de mare de studii, arata ca natura ne face sa ne simtim mai sanatosi si mai fericiti. Conform studiilor din psihologia mediului, timpul petrecut in natura are trei efecte pozitive:

  1. Reduce stresul
  2. Imbogateste mentalitatea
  3. Performanta cognitiva imbunatatita

Dupa cum se observa si in videoclipul ei, Merilin descrie natura ca un loc magic unde sufletul se odihneste si mintea se relaxeaza. Natura este locul unde nu exista secrete ascunse, unde incep aventurile si unde te poti bucura.

Merilin sustine ca, in natura, putem avea sentimentul ca luam parte din ceva maret, iar visul ei este de a transforma gradina in care a crescut si a petrecut toate verile, intr-un loc relaxant, sigur si plin de inspiratie pentru familia si prietenii sai.

Stim cu totii ca stabilirea obiectivelor este importanta pentru motivatia noastra. Deci, atunci cand combinam setarea obiectivelor cu beneficiile dovedite ale naturii, credem ca Merilin face ceva special si ii multumim ca ne-a impartasi pasiunile!

Fii cu ochii pe noi pentru mai multe povesti inspirationale din campania Outdo Yourself luna viitoare.

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +