Povestea Outdo Yourself – Tinteste cat mai sus

Omul devine de cele mai multe ori ceea ce crede el ca este. Daca o sa continui sa imi spun ca nu pot face un anumit lucru, este posibil sa sfarsesc prin a deveni incapabil sa il fac. Pe de alta parte, daca am incredere ca pot sa fac orice, cu siguranta voi avea capacitatea aceasta, chiar daca nu o voi capata de la bun inceput.

Mahatma Gandhi

 

Ti se intampla vreodata sa visezi la lucruri pe care ai vrea sa le faci? Ai vrea sa iti petreci mai mult timp facand ceva ce te pasioneaza? Simti acel sentiment care te rascoleste si iti da senzatia ca exista o alta viata care asteapta sa fie traita – viata pe care ar trebui sa o traiesti?

La Ferratum Money, credem ca nu e niciodata prea tarziu sa intri din nou in cursa.

Stim ca banii sunt foarte importanti – o cheie care poate deschide multe usi. Stim de asemenea ca banii fac diferenta intre a spune Da unei oportunitati si momentul in care esti nevoit sa spui Nu.

Am creat produsele noastre financiare pentru a da posibilitatea oamenilor sa spuna Da vietii lor mai des.

Impartasind visul tau

Cu cateva luni in urma, am derulat un concurs denumit Outdo Yourself unde le-am cerut persoanelor care au participat sa imparta cu noi visurile si dorintele lor.

Pentru a intra in competitie, le-am cerut sa creeze un clip in care sa explice care este visul sau scopul lor si de ce le este atat de drag. Pentru unele persoane visul era un lucru pe care au vrut mereu sa il faca dar din diverse motive nu au inceput niciodata.  Pentru alte persoane, a fost un lucru pe care l-au inceput, dar nu au avut resursele necesare pentru a-l finaliza.

Noi, in schimb, le-am oferit celor trei castigatori o suma generoasa de bani și sfaturi de la specialiști pentru a-si transforma visul in realitate.

Inspiratie pentru ceilalti

Raspunsul la acest concurs a fost incredibil. Am primit peste 130 de clipuri din 18 tari. Provocarea cea mai mare a fost sa alegem doar 3 castigatori dintre toate clipurile video pe care le-am primit.

Dupa ce am selectat castigatorii am realizat ca acest concurs s-a bucurat de un impact foarte bun si un interes mare, iar toti concurentii meritau ca mesajele lor sa fie trimise mai departe.

Viseaza, tinteste, trage!

Unul dintre numeroasele clipuri care au iesit in evidenta a venit din partea Yaninei din Bulagaria care participa la competitii de tir. Visul Yaninei este sa rescrie istoria Bulgariei in acest sport si sa devina campion olimpic in Tokyo in 2020.

In clipul ei, foloseste o analogie intre sportul pe care il practica si scopurile ei pentru a-si depasi fricile. Yanina vorbeste despre alegerea tintei, ochirea ei, apoi intreaba persoanele care urmaresc clipul ce ii opreste sa ajunga la lucrul pe care si-l doresc si daca sunt suficient de curajosi sa isi urmareasca scopurile.

Dorinta, ambitia si pasiunea Yaninei sunt contagioase. Deci, tu ce faci pentru a trece dincolo de credintele tale cand vorbim despre ce este posibil? Ce faci pentru a-ti realiza visurile? Cum iti depasesti limitele?

Fii cu ochii pe noi pentru mai multe povesti inspirationale din campania Outdo Yourself.

 Votati-ne! Evaluați acesta conversatie pentru a ne ajuta să imbunatatim calitatea serviciile oferite +