Povestea Outdo Yourself: Ajutandu-i pe ceilalti te vei simti mai bine

Povestea Outdo Yourself: Ajutandu-i pe ceilalti te vei simti mai bine

„Cum se intampla ca animalele inteleg lucruri pe care nu le cunosc și e cert ca le inteleg. Poate exista o limba care nu este facuta din cuvinte, iar orice sau oricine o intelege. Poate exista un suflet ascuns in orice si acesta poate vorbi, fara sa scoata macar un sunet, cu un alt suflet.” – Frances Hodgson Burnett

Anul trecut am tinut un concurs denumit Outdo Yourself. Ideea din spatele competitiei era sa incurajam oamenii sa impartaseasca cu noi visurile si scopurile lor, iar noi, in schimb, ii ajutam sa le implineasca.

Cu toate ca exista, desigur, multe elemente in drumul spre realizarea visului tau, aici incluzand increderea in sine si persistenta, la Ferratum Money, stim ca banii pot fi un alt factor foarte important. Banii sunt o unealta care le ofera oamenilor posibilitatea de a spune da atunci cand oportunitatea bate la usa.

 

Ajutandu-i pe ceilalti

In cadrul concursului Outdo Yourself am oferit celor trei castigatori sume generoase de bani si sfaturile de care aveau nevoie pentru a-si atinge scopul.

Pentru a participa la concurs, concurentii au fost nevoiti sa inregistrese si sa distribuie un clip video cu ei povestindu-ne care este scopul lor, de ce este important, ce ii face sa dea inapoi si cum ii poate ajuta Ferratum.

Impartasind energii pozitive

Am fost coplesiti de numarul mare de persoane care a decis sa-si imparta visurile cu noi si de numarul de clipuri uimitoare pe care le-am primit.

Asa ca, dupa ce am reusit sa ducem cea mai dificila misiune la bun sfarsit – sa alegem doar trei castigatori, am decis ca ar trebui sa impartasim mesajele pozitive din clipuri mai departe catre voi.

Condusi de un scop

„Animalele sunt legatura dintre noi si frumusetea a tot ce este natural. Ele ne arata ce lipseste din vietile noastre si cum sa ne iubim mai mult si neconditionat. Ne duc in locuri unde eram cu mult timp inainte si ne reamintesc care este scopul nostru pe pamant.” Trisha McCagh

Una dintre participantele Outdo Yourself a fost o psihoterapeuta de animale, Ruudu din Estonia, al carei vis este sa participe la Cursul Certificat de Reabilitare Canina tinut in Universitatea din Tennessee.

Ruudu are deja jobul ei de vis unde reabiliteaza caini. Cu toate astea, asa cum spune si ea, sa ai grija de animalele altor persoane este o responsaibilitate foarte mare, iar abilitatile si cunostintele ei trebuie sa fie mereu cele mai bune.

Participand la acest curs la Universitatea din Tennessee, Ruudu poate deveni si mai buna la ceea ce face si poate ajuta sa readuca animalele de companie din nou pe picioarele lor, avand o viata mai buna.

Ajutandu-i pe cei care nu se pot ajuta singuri

Ruudu spune ca isi vede locul de munca ca fiind „o oportunitate de a-i ajuta pe cei care nu se pot ajuta singuri”. Ce mesaj incredibil. In cele din urma, studii au aratat ca de fiecare data cand ajutam o alta fiinta – fie ca e vorba dde un animal sau o alta persoana – starea noastra de bine se imbunatateste.

Aici, la Ferratum Money, suntem fericiti sa putem ajuta oamenii sa spuna da mai des vietii lor cu ajutorul solutiilor noastre financiare.

Fii cu ochii pe noi pentru mai multe povesti inspirationale din campania Outdo Yourself.