Urmeaza calatoria castigatorilor Outdo Yourself!

Anul acesta, acum nu foarte mult timp, am anuntat castigatorii concursului Outdo Yourself unde am incurajat oamenii sa isi impartaseasca visurile cu noi, iar noi, in schimb, le-am oferit fericitilor castigatori o suma generoasa de bani si ajutorul necesar pentru a-si transforma visurile in realitate.

Chiar daca sunt multi factori care ajuta la realizarea visurilor, stim ca banii pot fi un element foarte important care le ofera oamenilor posibilitatea sa spuna DA atunci cand se noi oportunitati le apar in cale.

Cum au intrat in concurs participantii

Pentru a participa, le-am cerut persoanelor care s-au inscris sa inregistreze un clip in care sa ne spuna care este scopul sau visul lor, de ce este important pentru ei, ce ii retine si cum putem noi,
Ferratum, sa ii ajutam sa isi indeplineasca visul.

Castigatorii nostri

Unul dintre castigatori a fost fotograful francez si pasionatul de calatorii, Lucas, al carui vis era sa calatoreasca in Africa pentru a-si completa albumul foto cu fotografii ale scolilor din intreaga lume.

Un alt castigator a fost Liisa-Lotta din Estonia al carei vis era sa ii implineasca cea mai mare dorina a bunicului sau – sa calatoreasca in Cape Town – orasul de pe coasta de Africii de Sud.

Reactiile castigatorilor

 Unul dintre cele mai satisfacatoare lucruri la care poti participa este reactia oamenilor atunci cand eforturile lor sunt recunoscute si rasplatite.

Cand l-am anuntat pe Lucas ca el era unul dintre castiagatori, a spus ca aceasta veste i-a demonstrat ca „daca iti doresti cu adevarat ceva in viata, trebuie sa lupti pentru acel lucru”. Lucas a mai spus ca este important „sa crezi in tine, sa crezi in viata, iar totul se va intampla de la sine”.

Lucas a fost foarte entuziasmat de calatoriile sale in Africa, iar pentru a-si completa albumul foto a avut nevoie de patru ani. Vezi reactia lui Lucas la primirea veștii aici.

Cand Liisa-Lotta a aflat ca este una dintre castigatoare, a descris emotiile pe care le simtea ca fiind „ireale”. Dupa ce a primit vestea, a fugit direct la locuinta bunicului ei si i-a spus ca urmeaza sa plece in Cape Town. Bunicul a fost atat de emotionat incat o tinea de mana pe Liisa-Lotta si avea lacrimi in ochi. Pentru a se pregati de calatorie, Liisa-Lotta a urmarit multe clipuri video cu locurile din Africa de Sud si a avut in minte un lucru foarte important, sa iasa din zona ei de confort. Poti vedea reactia Lissei-Lotta aici

Ce s-a intamplat cu castigatorii?

Au trecut cateva luni de cand am anuntat fericitii castigatori. Oare ce s-a intamplat cu Lucas si Liisa-Lotta?

Suntem mandri si entuziasmati sa va anuntam ca luna aceasta, Ferratum ii va trimite pe Lucas si pe Liisa-Lotta in Africa si in Africa de Sud, pentru a-si transforma visurile in realitate.

In urmatoarele saptamani vom impartasi cu voi clipuri video cu calatoriile lor. Deci, fiti cu ochii pe noi si asigurati-va ca urmariti pagina noastra de Facebook pentru update-uri!