Outdo Yourself: Dezvolta-ti abilitatile pentru a fi cel mai bun

Outdo Yourself: Dezvolta-ti abilitatile pentru a fi cel mai bun

 

„Fiecare vis maret incepe cu un visator. Aminteste-ti intotdeauna, ai forta, rabdarea si pasiunea necesare pentru a ajunge la stele si pentru a schimba lumea”.

Harriet Tubman

 

Unul dintre cele mai inspirationale clipuri pe care le-am primit in competitia Outdo Yourself a venit din partea unei fete numite Mariann din Estonia, al cărei mesaje cuprinde esenta depasirii propriilor puteri.

Dupa ce a dat nastere celui de-al doilea copil al ei, Mariann a descoperit o pasiune pentru fotografie si in special pentru fotografiile cu nou-naascuti. Dupa ce a fotografiat tip de un an plina de entuziasm, Mariann a spus ca a simtit ca a ajuns in punctul in care simtea ca nu poate sa evolueze mai mult de atat in acest domeniu.

La scurt timp dupa acest moment, Mariann a descoperit site-ul creativelive.com – o retea cu mii de clipuri video si tutoriale si o comunitate infloritoare de persoane inovative care preiau initiativa – si a realizat ca exista foarte multe lucruri pe care isi doreste sa le invete.

 

„Capturand o imagine, inghetand un moment, arata cat de bogata este realitatea de fapt”.

-Anonim

 

Dupa ce a achizitionat mai multe tutoriale, setea ei de cunoastere si dorinta de a invata au crescut din ce in ce mai mult. Scopul lui Mariann este sa isi cumpere mai multe tutoriale pentru a continua sa isi dezvolte abilitatile de fotografiere si editare foto, dar si pentru a-si achizitiona noi echipamente.

Clipul lui Mariann ne reaminteste cat de mult conteaza sa ne dezvoltam continuu abilitatile, sa continuam sa invatam, sa ne provocam pe noi insine si sa ne dorim sa fim cei mai buni.

 

Depasindu-ti propriile puteri

„Misiunea mea in viata nu este sa supravietuiesc, ci sa prosper; si sa fac asta cu pasiune, compasiune, umor si stil”.

Maya Angelou

Cand am inceput competitia Outdo yourself anul trecut, scopul era sa incurajam oamenii sa isi impartaseasca visurile si scopurile cu noi si sa inspire oamenii sa urmareasca ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei in viata.

Scopul nostru cu competitia Outdo Yourself a fost sa ajutam oamenii sa isi implineasca visurile.

Pentru a participa, le-am cerut concurentilor sa inregistreze un clip video scurt cu ei in care sa ne spuna care este visul sau scopul lor, de ce a fost important pentru ei si ce ii retine din a-l implini.

Pentru unele persoane, era vorba despre un proiect pe care l-au inceput deja, dar pentru care aveau nevoie de ajutor pentru a-l finaliza. Pentru altii, era un vis pe care nu l-au implinit, pentru ca nu au avut mijloacele sau resursele necesare

Dupa ce am analizat toate clipurile participantilor – 133 de clipuri din 18 tari sa fim mai precisi – le-am oferit castigatorilor premiile care au constat intr-o suma mare de bani si sfaturile de care aveau nevoie pentru a-si implini visurile.

De ce ai nevoie pentru a-ti implini visurile

Pe langa dedicare, incredere in sine, aptitudini si pasiune, noi, la Ferratum Money, stim ca banii sunt un factor foarte important in implinirea visurilor.

La urma urmei, banii pot deschide uneori usi care au fost inchise si iti ofera posibilitatea sa deschizi, atunci cand oportunitatea bate la usa.

Ii dorim lui Mariann sa reuseasca cu fotografia si cu dezvoltarea continua.

Fii cu ochii pe noi pentru mai multe povesti inspirationale din competitia Outdo Yourself.

 

„Dezvolta-ti o pasiune din a invata. Daca vei face asta, nu vei inceta sa evoluezi”.

Anthony J. D’Angelo