Cum sa profiti cat mai mult de o oportunitate

Cum sa profiti cat mai mult de o oportunitate

La urma urmei, viata este despre persoanele pe care le-am cunoscut, despre locurile in care am fost si despre amintirile pe care le-am creat.

Adevarul este ca nu vom fi pe aici prea mult timp. Dar in fiecare zi avem de facut o alegere – putem sa visam in fiecare zi la ceea ce ne-am dori sa facem, sau putem sa facem pasi spre implinirea visurilor noastre.

Momente care dureaza o viata

Nu o sa uit niciodata sentimentul incredibil de a fi inconjurat de apa – apa cat vezi cu ochii. Eram acolo in minunata insula Hornby, in Columbia Britanica – doar eu, caiacul meu si calmul marii. Niciun sunet in afara de cel al vaslelor care loveau incet apele linistite si adanci.

La orizont vedeam nisipuri albe, paduri de un verde inchis si zeci de lei de mare care stateau la soare in timp ce sareau in sus si in jos in apa din fata mea unde am vazut mai multe specii de pasari marine, iar deasupra mea vulturii planau plini de gratie.

Cateva momente mai tarziu, ca un cadou de la mama natura, am centrat aparatul de fotografiat pentru a imortaliza orcile care ieseau din adancurile oceanului catre cer. Este un lucru pe care nu il voi uita niciodata.

Drumul spre decizia care iti va implini visurile

Fiind in ultimul an de facultate in fotografie, visul meu dintotdeauna a fost sa calatoresc din Ontario, unde am studiat, catre Columbia Britanica si sa fac fotografii pentru lucrarea mea finala si pentru prima mea expozitie de arta.

In timp ce studiam, lucram part-time la un studio foto unde, dupa ce as fi terminat facultatea, m-as fi angajat full-time. Singurul lucru care ma tragea inapoi de la implinirea visului meu era lipsa banilor.

Alternativa – sa realizez o lucrare finala care nu m-ar fi incantat la fel de mult – s-a simtit ca o decadere dupa atatia ani de dedicare, timp in care m-am gandit la realizarea acestei calatorii.

Stiam ca in cateva luni as fi putut sa imi realizez visul dar, lucrarea mea trebuia sa fie gata in maxim doua saptamani.

Asa cum spune si zicala, „Cel mai bun timp este prezentul”, iar cu acest lucru in minte, am solicitat un credit online prin Ferratum Money. Cateva minute mai tarziu, solicitarea mea era aprobata, iar banii au ajuns in cont ziua urmatoare. In aceeasi zi am cumparat bilete cu destinatia Columbia Britanica.

Spune Da vietii tale

La Ferratum, vrem sa cream o legatura intre vietile pe care le traiesc oamenii si cele la care viseaza, pentru a ajuta visurile sa devina realitate si a face imposibilul posibil.

Am creat Creditul Rapid ca un serviciu care ii va ajuta pe oameni sa spuna DA vieții lor mai des, fiind alaturi de oameni in calatoria lor si ajutandu-i sa isi atinga scopurile.

Ferratum are bani pentru cei cu initiativa – cei care se misca, care sunt aventurieri, care inoata impotriva curentului si pentru cei care danseaza pe ritmul lor.

Ca furnizor international de servicii financiare si deschizator de drumuri in domeniul tehnologiei financiare, Ferratum Group a oferit putere oamenilor din 2005 cu solutiile sale financiare simple, rapide si inovative.

Deci, cum te putem ajuta sa iti atingi scopurile?

Solicita un Credit Rapid azi!