Cum cream magia Craciunului?

Wow, este greu de crezut ca este deja decembrie, iar Craciunul e la cateva zile distanta! Nu ma intelegeti gresit – a fost un an minunat. De fapt, privind retrospectiv acest an, realizez cat de diferite sunt lucrurile comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

La inceputul anului am fost promovat ca manager al departamentului de vanzari la locul meu de munca, iar eu si iubita mea am decis sa ne mutam intr-un apartament mai mare.

In timpul verii, anul trecut, iubita mea a fost nevoita sa reduca orele de munca, deoarece au fost cateva probleme la locul ei de munca. Din pacate, lucrurile nu s-au pus pe picioare dupa ce a trecut vara, asa cum a sperat compania, iar ea a continuat sa lucreze part-time. Asta a insemnat ca lucrurile au fost mai dificile din punct de vedere financiar.

Craciunul este atat de aproape

Craciunul e o perioada in care multe persoane au greutati, in special financiare. Oricat de mult am incercat sa amanam raspunsul la aceasta intrebare, pana la jumatatea lunii noiembrie stiam ca trebuia sa decidem ce vom face de Craciun. Cu doar trei sferturi din venitul lunar pe care il aveam cu sase luni in urma, eram printre acele persoane care simteam greutatile financiare.

Parintii mei locuiesc la 30 de minute de Bucuresti, iar parintii iubitei mele la 100 de km de Bucuresti, astfel ca in ultimii ani Craciunul l-am petrecut pe rand la fiecare dintre noi. De oobicei, in aceasta perioada, eu si iubita mea inchiriam o masina si rezervam o camera la un hotel pentru cateva zile pentru a fi alaturi de familiile noastre de Craciun.

Am creat un plan pe care l-am verificat cu atentie

Amandoi iubim sa ne petrecem timpul cu familia noastra, dar a venit momentul sa ne organizam, sa impartim cheltuielile, inclusiv inchirierea masinii si cazarea la hotel, iar din pacate, cifrele nu erau in favoarea noastra.

Ne-am sunat familiile si le-am spus ca nu credem ca o sa putem sa fim acasa de Craciun. Stiam ca vor fi foarte dezamagiti, dar nu ne-au facut sa ne simtim vinovati. Din fericire, nu avem copii si nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu privirea lor in momentul in care ar fi aflat ca nu-si vor vedea bunicii de Craciun.

Am reusit sa gasim cateva cadouri mici pentru familiile noastre si le-am trimis cu ceva timp mai devreme. Parea atat de gresit sa nu fim alaturi de familiile noastre de Craciun. La urma urmei, sarbatorile nu sunt despre nimic altceva, decat despre familie.

Era 21 decembrie, iar eu si prietena mea tocmai ce ajunsesem acasa de la birou, stateam pe canapea si eram putin tristi pentru ca nu puteam fi alaturi de familiile noastre. Niciunul dintre noi nu urma sa primeasca salariul pana la sfarsitul saptamanii, iar dupa ce am facut calculele mai devreme, ne-am dat seama ca aveam nevoie de aproximativ 1200 de lei in plus.

Iubita mea edita cateva poze de Craciun pe laptopul ei pentru a crea cateva felicitari electronice pe care sa le trimitem familiei cand a vazut o reclama la Ferratum Money.

In urmatorul minut completam o cerere pentru un credit online. Peste cateva minute ne-a fost aprobata cererea pentru suma de 1200 lei. In dimineata urmatoare, banii erau in cont si fara sa le spunem familiilor noastre, am inchiriat o masina si am cautat cazare la un hotel.

Cel mai frumos cadou dintre toate

In seare de ajun a Craciunului, am ajuns la casa parintilor mei fara sa ii anuntam, unde era si familia iubitei mele. Wow!

Nimic in lume nu inseamna mai mult pentru noi decat familia, iar sa le vedem  fetele in timp ce stateam in pragul usii si strigam „Craciun fericit!” a fost incredibil. De fapt, a fost cel mai frumos cadou de Craciun.

Traieste viata

Ca lider international si furnizor de servicii financiare mobile si un pionier in domeniul tehnologiei financiare, Ferratum Group ajuta oameni din 2005 cu solutiile sale financiare simple, rapide si inovative.

La Ferratum, am creat creditul rapid ca un instrument care sa ajute oamenii la fel ca tine, sa traiasca viata pe care si-o doresc.