Seriale populare pe care trebuie sa le urmaresti pe Netflix

Seriale populare pe care trebuie sa le urmaresti pe Netflix

Serialele pot fi modalitatea perfecta sa iti petreci seara. Dar ai petrecut vreodata o seara intreaga cautand serialul potrivit pe care sa il urmaresti? Nu este irational sa te temi ca vei incepe un episod si te vei opri la jumatate. Sunt foarte multe seriale in zilele noastre si sa incepi unul nou poate fi obositor. Nu mai cauta. Ti-am pregatit cateva seriale care e posibil sa iti placa atat de mult, incat sa devii dependent de ele.

Peaky Blinders

Acest serial despre o familie de gangsteri din 1920 este unul dintre cele mai tari seriale pe care trebuie sa il urmaresti in 2019 sau oricand altcandva. Peaky Blinders prezinta perioada de dupa Primul Razboi Mondial si cele mai multe personaje sufera de afectiuni post traumatice datorate razboiului. Actiunea este foartea buna, chiar daca evolutia personajelor este destul de greoaie. Poate fi putin mai greu de digerat pentru unele persoane, dar te asiguram ca nu vei regreta daca vei avea rabdare.

Alias Grace

Alias Grace este bazat pe romanul scris de Margaret Atwood. Si acest serial este thriller, chiar daca e mai degraba psihologic. Prezentand Canada de Vest in anii 1840, Alias Grace exploreaza viata lui Grace Marks, o asasina condamnata care a fost angajata de guvernatorul inchisorii ca servitoarea lui. Ea nu isi aminteste nimic legat de crima, iar acest serial prezinta de minune o minte turbulata plina de suferinta.

BoJack Horseman

Aceasta este povestea animata a unui calaret care incearca sa isi reia cariera lui ca actor. Actiunea se intampla in Hollywood, intr-o lume in care animale antropologice si oameni traiesc la un loc. In ciuda faptului ca este o comedie foarte amuzanta, se descurca foarte bine la a prezenta depresia si alte teme mai putin placute. Fiecare episod este conectat unul de celalalt si exploreaza imprudenta si  amaraciunea personajului principal. Asteapta-te la o comedie diferita, la personaje animale ridicole si monologuri pline de continut despre cat de trista este viata.

 Sherlock

Sherlock, avandu-l ca actor principal pe Benedict Cumberbatch si pe Martin Freeman ca fiind partenerul sau pe vecie, este cea mai buna ecranizare a detectivului legendar, Sherlock Holmes. Serialul prezinta perfect emotia si stilul din povestile clasice ale autorului. Actiunea este rapida, are multe momente de suspans, jocul actoricesc este superb si imbina atat comedia, cat si tragedia... in egala masura.

Asteapta-te sa fii tentant sa il vezi fara sa faci macar o pauza.

Breaking Bad

Breaking Bad spune povestea unui profesor de chimie de liceu cu o viata nesatisfacatoare care afla ca sufera de cancer. Facturile sunt foarte mari si nu vrea sa  fie o pacoste pe capul familiei... asa ca decide sa inceapa sa faca metamfetamina. Si asa incepe transformarea lui Walter White din mediocritatea lipsita de viata la un job plictisitor spre un dealer central de droguri. Nu te simti vinovat daca simpatizezi un raufacator. Serialul prezinta perfect atat partile bune, cat si partile rele.

Black Mirror

Patru sezoane ale unui serial despre degradarea umanitatii reflectat in tehnologie? Da, te rog! Acest serial britanic satirizeaza intr-un mod inteligent prezentul si dezvoltarea potentiala a tehnologiei care ne dezumanizeaza. Este dark, distopic uneori, cu episoade mai degraba orientate catre o singura idee, decat spre evolutia personajelor sau spre actiune. Probabil cel mai bun serial din toata lista. Urmareste un singur episod si vei fi captivat!

Iti vine in minte un alt serial care merita mentionat? Spune-ne in sectiunea de comentarii!