Câștigă 1000€ de la Ferratum pentru o vacanță de vis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A venit sezonul vacanțelor și, odată cu el, un nou concurs la Radio ZU. Ascultă-i pe Popescu și Flick în fiecare zi de la 16:00 și poți să câștigi 1000€ de la Ferratum. 

 Fiecare vacanță are peripețiile ei. Povestește-le băieților despre întâmplările care ți-au transformat sejurul de vis într-unul de coșmar ca să iei banii puși în joc.
Incepand cu 19 iunie, in cadrul emisiunii cu Flick si Popescu de la Radio ZU, oferim posibilitatea de a castiga 1000 de euro pentru o vacanta, astfel: ascultatorii sunt invitati sa trimita prin sms la 1815 (numar cu tarif normal in retelele: Orange, Vodafone si Telekom) raspunsul la provocarea lansata de realizatorii emisiunii.  Realizatorii programului selecteaza raspunsul cel mai interesant iar persoana care l-a trimis este declarata finalista. In perioada 19-27 iunie, exceptie sambata si duminica, vom selecta cate un finalist. Primul finalist primeste numarul de ordine 1, al doilea numarul 2 si asa mai departe. In data de 28 iunie, cu ajutorul aplicatiei www.random.org, se va desemna castigator unul din finalisti, de la 1 la numarul total de finalisti.

Nu uita să citești regulamentul concursului!