Despre Grupul Ferratum

Ferratum Romania iti sta la dispozitie:

  • Telefon: 021 9090 - ne poti lasa mesaje oricand ;
  • Program de lucru: luni-vineri, 09:00 - 21:00, sambata-duminica, 09:00 - 17:30 ;
  • E-mail: office@ferratum.ro.

Oricand ai nevoie de un credit rapid, poti completa formularul online si trimite o cerere de credit.

Solicita acum

 

Ferratum Romania este parte a Ferratum Group - UN INITIATOR IN DOMENIUL TEHNOLOGIEI FINANCIARE SI CREDITARE MOBILA

Grupul Ferratum este un pionier In domeniul tehnologiei financiare si al împrumuturilor mobile, listat in Prime-Standard la Bursa de valori din Frankfurt. Ferratum ofera clientilor o cale usoara si rapida de accesare de la distanta a creditelor si a altor servicii bancare atat pentru persoane fizice cat si juridice. Ferratum Bank Plc, o filiala a Grupului Ferratum a lansat de curand revolutionara banca mobila in Suedia, Norvegia si Germania.

Infiintat in anul 2005 si condus de fondatorul Jorma Jokela, grupul Ferratum s-a dezvoltat rapid de la infiintare si pana in prezent.

Grupul deţine 1,5 milioane de clienti carora le-au fost acordate unul sau mai multe imprumuturi in trecut si in total 4,3 milioane de conturi de utilizatori. Ferratum activeaza in 23 tari din Europa, America de Sud dar si Australia si Noua Zeelanda, avand sediul central in Helsinki, Finlanda. In anul 2015, incasarile grupului atingeau 111m Eur cu un profit (EBIT) de 16.5m Eur.

 

Produsele si serviciile Ferratum

Strategia Ferratum se bazeaza pe extinderea geografica, diversificarea in continuare a produselor si a Bancii Mobile. Ferratum ofera credite rapide, disponibile rapid şi confidentiale pentru consumatori. Serviciile pot fi accesate online sau de pe dispozitive mobile, iar o decizie privind acordarea unui credit se ia în general în termen de cateva minute. Clientii pot solicita credite in valoare cuprinsa intre 50 Eur si 5000 Eur. Ferratum ofera, de asemenea imprumuturi in rate atat pentru persoane fizice cat si pentru intreprinderi mici, cu un palmares de succes.

Sectorul bancar se afla intr-o fază de transformare majora. Are loc o crestere semnificativa pe piata serviciilor bancare mobile prin cresterea utilizarii smartphone-urilor la nivel global si schimbarii comportamentului consumatorilor. Ferratum, cu expertiza indelungata in domeniul serviciilor bancare mobile, este bine pozitionat pentru a deveni o banca mobila în epoca revolutiei digitale.

Asiguram transparenta conditiilor de creditare si ne propunem sa orientam clienti catre indatorare responsabila prin a indica situatiile cand solutia noastra este protrivita, cat si situatiile unde alte solutii pot fi cele mai bune.

Pentru mai multe detalii, mergi pe acest link sau alege sa faci click pe oricare din site-urile noastre din restul lumii.

 


Alte tari