Credit IFN

 

credite pentru cei cu initiativa

Ce este un IFN?

Ferratum este o institutie financiara nebancara (IFN) si, tocmai de aceea, produsul nostru poate fi intalnit si sub denumirea de imprumut IFN.

In momentele de criza financiara, este foarte important sa ai pe cineva la care sa poti apela, astfel incat sa iti rezolvi problemele presante cat mai repede si discret.

Una dintre variantele la indemana in cazuri urgente o reprezinta Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) ce sunt specializate exact pe aceste tipuri de nevoi personale urgente, ale cetatenilor.

 

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

De ce sa aleg un credit IFN?

Un IFN va poate fi de ajutor atunci cand ai nevoie de o suma relativ mica de bani, in zilele imediat urmatoare si nu ai la cine apela.

Fiind o institutie nebancara, dar acreditata de BNR pentru oferirea de credite, poti obtine un credit mult mai rapid decat in cazul optarii pentru procesul lung pus la dispozitie de unitatile bancare romanesti. 

Cel mai bun exemplu este reprezentat de ziua de unui prieten, caruia trebuie sa ii iei cadou dar mai ai 5 zile pana la salariu. Nu ii poti cere prietenului bani pentru cadoul lui, nu? Ai incercat sa suni pe altcineva dar nu are nici el momentan. Si atunci, ce faci? Intri pe www.ferratum.ro, soliciti un credit IFN si il returnezi la salariu. Simplu si foarte rapid!  

Ce credit pot lua?

In cadrul Ferratum, iti punem la dispozitie doua tipuri de credite IFN:

  • Credite IFN pe termen scurt (sau creditul rapid – disponibil pe o perioada de 15, 30 sau 45 de zile) – de la 200 la 1400 Lei
  • Credite IFN pe termen scurt (sau creditele de nevoi personale – disponibile in rate de la 2 la 12 luni) – de la 1500 la 10000 Lei

   

Cum aleg un credit IFN?

Ferratum iti ofera posibilitatea sa obtii un credit de tip IFN urgent chiar daca nu ai cont sau card. Totul se desfasoara online, aprobarea imprumutului se obtine de obicei in aceeasi zi, fara sa fie nevoie sa iesiti din casa.
Totusi, trebuie sa ai in vedere cateva conditii pentru obtinerea acestui tip de credit in cadrul IFN-urilor:

  • ai nevoie de un numar de telefon mobil;
  • trebuie sa ai o adresa de email personala;
  • de asemenea, veniturile lunare sunt importante, indiferent de sursa;
  • poza buletin si dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc)

Solicitarea creditului se face direct pe site, completand formularul disponibil sau la numarul de telefon 021 9090 unde un consultant Ferratum te va indruma oricand ai nevoie.Solicita un Credit IFN