Credit prin SMS

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

Ce este un credit prin sms?

Dupa implementarea cu succes in 17 tari europene si solutionarea problemelor financiare a peste 1,8 milioane de oameni, Ferratum aduce si in Romania serviciul de credit prin sms.

Acesta este un serviciu accesibil oricarei persoane din mediul rural sau urban, ce poate aduce imprumutul necesar, in cel mai scurt timp, la cea mai apropiata sucursala bancii indicate de Ferratum, din orasul dumneavoastra.

Prin intermediul creditului prin sms, Ferratum vrem sa revolutioneze modul de acordare a microcreditelor in Romania, usurand accesul oricui la un imprumut rapid.

Daca esti client in baza noastra de date, poti solicita un credit simplu si rapid printr-un sms, noi analizam cererea si primesti raspuns imediat, fara a cere justificari in privinta utilizarii banilor.   

credit prin sms

Creditul prin sms, solutia cea mai rapida

Daca ai nevoie neaparata de o suma de bani si nu poti apela la cunostinte sau familie, Ferratum iti ofera solutia: creditul rapid prin sms.

Ferratum iti ofera posibilitatea sa obtii creditul urgent chiar daca nu ai cont sau card. Totul se desfasoara rapid iar aprobarea imprumutului se obtine de obicei in aceeasi zi, fara sa fii nevoit sa iesi din casa.

Avantajele unui credit prin sms

Mai jos, iti prezentam cateva din avantajele pe care le ai in momentul solicitarii creditului prin sms:

  • Il poti solicita oricand
  • Poti completa cererea de oriunde
  • Aprobarea se obtine in cateva minute
  • Poti opta pentru transferul bancar
  • Nu trebuie sa dai explicatii nimanui in privinta utilizarii creditului

Creditul prin sms iti va acoperi cheltuielile urgente, solutiile noastre financiare fiind cele ce ti se potrivesc cel mai bine.

Solicita creditul tau prin sms

Pentru a solicita imprumut rapid de la Ferratum trebuie doar sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat. Asta in conditiile in care esti la primul credit.

Dar daca ai mai solicitat serviciile noastre si ai beneficiat la un moment dat de creditele Ferratum, ai o optiune mult mai usoara de a solicita un nou credit: prin sms.

Daca doresti un nou credit, trimite un sms la numarul 1781 care sa contina cuvantul „CREDIT”, suma pe care doresti sa o imprumuti, perioada (poti solicita si creditul in rate) si parola contului tau (pe care o ai deja de la imprumutul anterior).

Exemplu: CREDIT 500 45 1234

 

Vreau credit prin sms