Credit simplu

credit simplu - Ferratum Money

Credit simplu si rapid 

Conceptul de credit rapid nu este nou in Romania, el functionand cu succes in urma cu cativa ani in cadrul ofertelor bancare. Acest mod de a obtine un credit simplu si rapid, presupune faptul ca nu ai nevoie de prea multe acte pentru a solicita acest tip de credit.
In conceptul grupului Ferratum, creditul simplu inseamna rapiditate, eficienta, comoditate.

Dar, de asemenea, inseamna transparenta si securitate. 

Credit simplu nebancar

Vei observa multe companii ce promoveaza creditul cu buletinul dar din punct de vedere legal toate institutiile financiare sunt obligate sa aiba acte doveditoare de la clienti pentru realizarea veniturilor. Astfel credit doar cu buletinul a ramas doar un concept de marketing. Ce iti putem oferi noi este rapiditate, solicitare online si costuri transparente. Este decizia ta sa alegi cel mai bun credit rapid nebancar pentru nevoile tale.

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

Credit fara carte de munca

Se poate sa iei un credit rapid fara carte de munca? Ei bine, raspunsul este da, dar este nevoie sa ai venituri de orice natura, din orice sursa. Chiar daca ai doar un contract de colaborare, lucrezi pe cont propriu, ai un PFA, sau chiar bani dintr-o chirie, important este sa ai o sursa de venituri din care sa poti returna imprumuturile si a nu te indatora fara sa ai apoi de unde sa returnezi creditul.

Cum poti obtine imprumut rapid de la Ferratum 

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat.
Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare, la orice sucursala a bancii indicate de Ferratum.

 

Vreau credit simplu