Creditarea responsabila - Cum sa obtii un imprumut rapid de la Ferratum ?

Marius Solescu, director general Ferratum Romania, a explicat la Adevarul Live, cum poti obtine un credit rapid si simplu în conditii avantajoase. Ferratum Grup este un initiator in tehnologia financiara si creditele online.

Cine este Ferratum la nivel international si pe piata locala?

Ferratum este un grup cu actionariat 100% finlandez, care din Februarie 2015 este listat si la bursa din Frankfurt.

Grupul Ferratum a fost infiintat acum 11 ani si a fost creat pentru a oferi imprumuturi rapide bazate pe tehnologia mobila.

Grupul Ferratum este prezent in 23 de tari. In Romania, sunteme prezenti din 2013 iar operatiunile au inceput din Ianuarie 2014.

Care sunt obiectivele companiei pe piata romaneasca?

Obiectivele companiei atat pe piata romaneasca dar si pe plan international sunt evident de crestere si deschidere de noi piete. 

Cat de usor este de fapt sa obtii un credit rapid de la Ferratum?

Sa obtii un imprumut rapid de la Ferratum nu este neaparat usor sau complicat dar ce este foarte usor este sa soliciti un credit rapid Ferratum.

Procesul este unul foarte simplu, procesarea este rapida, nu trebuie sa te deplasezi si nu ai nevoie de cont sau card. Sa completezi o cerere de credit dureaza maxim 3 minute iar procesarea informatiilor este foarte rapida.

Este simplu de solicitat; de obtinut este vorba de selectia de creditare.

Care este profilul clientului Ferratum?

Clientul nostru este cel ce are un minim acces la mediul online de pe tableta, smartphone sau desktop., asa cum am spus mai devreme este vorba de tehnologie de creditare online. Dincolo de asta, limita nu mai este data decat de o varsta minima si bineinteles fiind vorba de o creditare, dovada ca solicitantul are venituri, indiferent de sursa. Varsta minima este de 21 de ani.

Cum poti solicita un imprumut rapid de la Ferratum? Completeaza formularul de credit in doar 3 minute, apasand  butonul de mai jos.

Vreau imprumut rapid

Afla raspunsul la multe alte intrebari, vizionand filmarea de mai jos.