Creditarea responsabila - Cum sa obtii un imprumut rapid de la Ferratum ?

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

Marius Solescu, director general Ferratum Romania, a explicat la Adevarul Live, cum poti obtine un imprumut rapid si simplu în conditii avantajoase. Grupul Ferratum este un initiator in tehnologia financiara si creditele online.

Cine este Ferratum la nivel international si pe piata locala?

Ferratum este un grup cu actionariat 100% finlandez, care din Februarie 2015 este listat si la bursa din Frankfurt.

Grupul Ferratum a fost infiintat acum 11 ani si a fost creat pentru a oferi orice tip de imprumut rapid bazat pe tehnologia mobila.

Grupul Ferratum este prezent in 24 de tari, iar in Romania, suntem prezenti din 2013 insa operatiunile au inceput din Ianuarie 2014.

Obiectivele companiei atat pe piata romaneasca dar si pe plan international sunt evident de crestere si deschidere de noi piete. 

Cum poti solicita un imprumut rapid si sa ai banii in aceeasi zi

La Ferratum, stim ca timpul costa bani. De asemenea, știm ca ultimul lucru de care aveti nevoie este ingrijoararea survenita din princina banilor. De aceea, la noi, totul este simplu, rapid si fara batai de cap.

Solicitarea unui imprumut rapid se realizeaza prin intermediul aplicatiei noastre usor de utilizat de pe mobil sau prin intermediul platformei noastre online. Pur și simplu selectezi suma si perioada dorita, verifici datele completate si poti acea imprumutul rapid, chiar in ziua in care il soliciti. Completarea formularului dureaza doar 3 minute iar sistemele noastre performante necesita doar cateva secunde pentru a evalua o cerere de creditare. Este atât de simplu sa soliciti un imprumut rapid.

Cat de usor este de fapt sa obtii un imprumut rapid de la Ferratum?

Sa obtii un imprumut rapid de la Ferratum nu este neaparat usor sau complicat dar ceea ce reprezinta o metoada foarte usoara este solicitiarea acestui credit pe loc.

Procesul este unul foarte simplu, procesarea este rapida, nu trebuie sa te deplasezi si nu ai nevoie de cont sau card. Sa completezi o cerere de imprumut rapid dureaza maxim 3 minute iar procesarea informatiilor este foarte rapida.

Este simplu de solicitat; de obtinut este vorba de selectia de creditare.

creditare responsabila - initiativa Ferratum Money

Care este profilul clientului Ferratum?

Clientul nostru este cel ce are un minim acces la mediul online de pe tableta, smartphone sau desktop., asa cum am spus mai devreme este vorba de tehnologie de creditare online. Dincolo de asta, limita nu mai este data decat de o varsta minima si bineinteles fiind vorba de un imprumut rapid, dovada ca solicitantul are venituri, indiferent de sursa. Varsta minima este de 21 de ani.

De ce sa alegeti Ferratum pentru un imprumut rapid?

Ferratum este un furnizor internațional de credite de consum mobile. Ca pionier în domeniul tehnologiilor financiare și al creditarii mobile, am extins operațiunile noastre in 24 de tari din 2005 pana astazi.

La Ferratum, misiunea noastră este simplă - sa oferim cele mai bune, mai rapide si mai ușor de utilizat servicii de creditare si servicii bancare disponibile.

Cum poti solicita un imprumut rapid de la Ferratum? Completeaza formularul de credit in doar 3 minute, apasand  butonul de mai jos.

 

Vreau imprumut rapid

 

Afla raspunsul la multe alte intrebari referitoare la imprumuturile rapide oferite de Ferratum, vizionand filmarea de mai jos.