Credite Ferratum

 

Denumiri diverse ale creditului Ferratum

 

 

Credit IFN

Ferratum iti ofera posibilitatea sa obtii un imprumut de tip IFN urgent, fara sa fie nevoie de prea multe documente. Totul se desfasoara online, aprobarea creditului se obtine de obicei in aceeasi zi, fara sa fie nevoie sa iesiti din casa.

 

Credit in rate

Avantajul creditului in rate de la Ferratum este reprezentat de faptul ca oricine il poate obtine fara sa semneze vreun un contract in prealabil. In urma analizei privind datele furnizate de tine dar si a istoricului tau in cadrul Biroului de credite, te vom informa daca te califici pentru suma solicitata si, eventual, iti vom propune o alta alternativa.

 

Credit nebancar

Creditele nebancare sunt un nou concept de credite pe termen scurt, acordate de catre IFN-uri (Institutiile Financiare Nebancare) care nu necesita foarte multe documente sau stat la cozi si reprezinta solutia cea mai buna atunci cand ai nevoie urgenta de bani.

 

Credit Online Urgent

Atunci cand ai nevoie de un imprumut rapid, timpul este un element important ce, cu siguranta va preseaza. In aceasta situatie, Ferratum vine in intampinarea ta cu o inovatie pe piata din Romania numita credit online.

 

Credit pana primesti Salariul

Creditul pana primesti salariul sau microcreditul pe termen scurt reprezinta un imprumut cu o perioada de rambursare de 15, 30 sau 45 de zile. La acest tip de credit  aprobarea este imediata si banii pot fi acordati chiar in aceeasi zi.

 

Credit pe loc

Cum poti face rost de un credit pe loc? Il poti solicita ONLINE, in orice moment al zilei, oricand si de oriunde. Dureaza 2 MINUTE sa completezi o cerere de credit pe loc. Nu trebuie sa te deplasezi nicaieri pentru a solicita creditul.

 

Credit pe termen Scurt

Special creat pentru tine, sa te ajute cand ai nevoie urgenta de un imprumut. Creditul pe termen scurt oferit de Ferratum este solutia ideala pentru tine atunci cand ai nevoie de sume mici pentru o perioada scurta de timp.

 

Credit Prin SMS

Dupa implementarea cu succes in 25 tari interationale si solutionarea problemelor financiare a peste 1,8 milioane de oameni, Ferratum aduce si in Romania serviciul de credit prin sms. Acesta este un serviciu accesibil oricarei persoane din mediul rural sau urban, ce poate aduce imprumutull, in cel mai scurt timp, la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum din orasul dumneavoastra.

 

Credit rapid 200 RON

In cazul in care ai nevoie sa imprumuti 200 RON usor si rapid, poti apela la creditul rapid 200 RON Ferratum, chiar de la tine de acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere de credit online cu datele tale, iar din momentul in care cererea ajunge la noi, vei fi contactat in maxim 1 ora. 

 

Credit simplu

Conceptul de credit simplu nu este nou in Romania, el functionand cu succes in urma cu cativa ani in cadrul ofertelor bancare. Acest mod de a obtine un credit presupune faptul ca este foarte important sa ai buletinul la indemana, deasemenea este posibil sa ai nevoie si de alte documente.

 

Credite de nevoi personale

De cate ori ti se intampla sa ramai fara bani pentru plata facturilor sau a utilitatilor? Ni se intampla tuturor si nu doar o data. Ce poti sa faci in acest moment? Exista mai multe variante iar tu trebuie sa decizi care este cea mai rapida si cea mai avantajoasa pentru tine.

 

Bani de imprumut rapid

Daca ai nevoie urgent de o suma de bani si nu ai cum sau nu mai vrei sa apelezi la cunostinte sau familie, Ferratum iti ofera o solutie: bani de imprumut rapid pentru cheltuieli urgente si carora trebuie sa le faci fata.

 

Imprumut online fara deplasari

Solutie noua, practica si simpla in randul creditelor, creditul Ferratum este un imprumut online pe care il poti obtine completand un formular pe internet sau trimitand un SMS (incepand cu al doilea imprumut) de acasa, de la birou sau de oriunde te-ai afla. Nu este nevoie sa te deplasezi de acasa sau de la birou pentru a-l putea solicita. Rezolvarea nevoilor tale nu mai trebuie amanata acum.

 

Imprumuturi rapide pentru nevoi personale

Daca ai nevoie urgenta de bani pentru cheltuieli neprevazute, la Ferratum vei gasi creditul de nevoi personale potrivit pentru tine. In functie de nevoile si veniturile tale, poti accesa imprumuturi rapide de la 200 RON la 1400 RON sau un credit in rate de la 1500 la 5000 RON

 

Microcredite

Ce este microcreditul? Este un imprumut rapid, pentru nevoi urgente neprevazute, in suma relativ mica si usor de rambursat (reprezinta doar o mica parte din venitul lunar al familiei).

 

Vreau credit rapid

Oricine poate obtine un credit rapid direct din fotoliu, intrand pe Ferratum.ro si completand formularul online. Aprobarea creditului se obtine imediat dupa completarea formularului.


 

Solicita acum