Credite nevoi personale

Denumiri diverse ale creditului Ferratum:

 
Credit Online Urgent

Atunci cand ai nevoie de un imprumut rapid, timpul este un element important ce, cu siguranta va preseaza. In aceasta situatie, Ferratum vine in intampinarea ta cu o inovatie pe piata din Romania numita credit online.

 

Credit Prin SMS

Dupa implementarea cu succes in 25 tari interationale si solutionarea problemelor financiare a peste 1,8 milioane de oameni, Ferratum aduce si in Romania serviciul de credit prin sms. Acesta este un serviciu accesibil oricarei persoane din mediul rural sau urban, ce poate aduce imprumutull, in cel mai scurt timp, la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum din orasul dumneavoastra.

 

Credit pana primesti Salariul

Creditul pana primesti salariul sau microcreditul pe termen scurt reprezinta un imprumut cu o perioada de rambursare de 15, 30 sau 45 de zile.
La acest tip de credit  aprobarea este imediata si banii pot fi acordati chiar in aceeasi zi.

Credit simplu

Conceptul de credit simplu nu este nou in Romania, el functionand cu succes in urma cu cativa ani in cadrul ofertelor bancare. Acest mod de a obtine un credit presupune faptul ca este foarte important sa ai buletinul la indemana, deasemenea este posibil sa ai nevoie si de alte documente.

Credit nebancar Urgent

Creditele nebancare sunt un nou concept de credite acordate de catre IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) fara foarte multe documente.

Pentru un astfel de credit nu trebuie decat sa ai un buletin la indemana si sa ai minim 21 de ani.

 
Credit pe termen Scurt

Special creat pentru tine, sa te ajute cand ai nevoie urgenta de un imprumut. Creditul pe termen scurt oferit de Ferratum este solutia ideala pentru tine atunci cand ai nevoie de sume mici pentru o perioada scurta de timp.

 

Credit rapid instant

Conceptul de credit instant la Ferratum inseamna ca puteti obtine aprobarea unui imprumut in foarte scurt timp folosind un formular online.

Dupa aprobare, in cateva ore poti sa iei banii de la cea mai apropiata unitate a bancii indicate de Ferratum; daca ai obtinut deja un credit de la Ferratum, poti opta pentru transferul imprumutului direct intr-un cont bancar, deschis la orice banca.

 
Imprumut urgent 

Imprumutul urgent fara costuri propus de Ferratum inseamna ca la primul imprumut, dobanda este 0% si nu exista comisioane de administrare.

 

Imprumut rapid nebancar

Cum procedez daca vreau un imprumut rapid nebancar?

Imprumutul nebancar este un tip de credit (imprumut) pe care oricine il poate obtine fara sa faca un contract cu o institutie bancara. Ferratum este o institutie nebancara si-ti ofera imprumuturi mici in orice moment.

 
Imprumut online fara deplasari

Solutie noua, practica si simpla in randul creditelor, creditul Ferratum este un imprumut online pe care il poti obtine completand un formular pe internet sau trimitand un SMS (incepand cu al doilea imprumut) de acasa, de la birou sau de oriunde te-ai afla. Nu este nevoie sa te deplasezi de acasa sau de la birou pentru a-l putea solicita. Rezolvarea nevoilor tale nu mai trebuie amanata acum.

Vreau credit rapid

Oricine poate obtine un credit rapid direct din fotoliu, intrand pe Ferratum.ro si completand formularul online.

Aprobarea creditului se obtine imediat dupa completarea formularului.

Credit IFN

Ferratum iti ofera posibilitatea sa obtii un imprumut de tip IFN urgent, fara sa fie nevoie de prea multe documente. Totul se desfasoara online, aprobarea creditului se obtine de obicei in aceeasi zi, fara sa fie nevoie sa iesiti din casa.

 
Bani de imprumut rapid
Daca ai nevoie urgent de o suma de bani si nu ai cum sau nu mai vrei sa apelezi la cunostinte sau familie, Ferratum iti ofera o solutie: bani de imprumut rapid pentru cheltuieli urgente si carora trebuie sa le faci fata.
 
Solicita acum