Credite online

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

Conceptul de credite online la Ferratum inseamna ca poti solicita un credit simplu si rapid de oriunde, oricand. Ferratum face legatura dintre oameni si bani. Acesta este sloganul nostru. Ce inseamna asta? Este foarte simplu. Fiind un produs fintech, creditarea online face legatura intre oameni si bani oriunde, in orice moment al zilei, prin intermediul internetului.

credite online

 

Avantajele unui credit online de la Ferratum

- soliciti online prin completarea unei cereri de credit pe www.ferratum.ro;

- nu este nevoie sa te deplasezi, poti cere credit online de acasa, de la birou sau din vacanta chiar, daca ramai fara bani;

- nu este nevoie sa ne trimiti niciun fel de documente prin posta;

- nu trebuie sa ajungi pana in ora 17.00 la vreun ghiseu si sa stai la cozi interminabile;

- ca sa fii client Ferratum, nu trebuie sa ai nici cont, nici card bancar;

 

Ce conditii trebuie sa indeplinesc sa pot lua un credit online de la Ferratum? 

Pentru a putea solicita unul din creditele noastre online, trebuie sa indeplinesti cateva conditii:

- sa ai minim 21 ani; 

- sa ai acces la internet - sa poti solicita un credit online ; 

- sa ai un numar de telefon mobil si adresa de email personale;

Nimic mai simplu, vei spune. Si este 100% adevarat. Ne intereseaza de buna stare a clientilor nostri si de aceea am simplificat la maxim procesul pentru creditele online

Dupa aprobare, in cateva ore poti sa iei banii de la cea mai apropiata unitate a bancii indicate de Ferratum dar poti opta si pentru transferul imprumutului direct in contul tau bancar, deschis la orice banca.

De la al 2 lea credit, ai posibilitatea sa faci solicitarea de credit prin SMS la numarul 1781 cu textul indicat de catre noi in functie de suma si perioada pe care doresti sa iei urmatorul credit. 
 

Creditele online - solutia rapida cand ramai fara bani 

Daca ai ramas fara bani si ai de facut plati urgente (chirie, intretinere, facturi) poti apela cu incredere la solutia de imprumut de la Ferratum.

Din dorinta de a iti veni in ajutor in asemenea situatii neplacute, iti punem la dispozitie o metoda simpla prin care poti solicita creditele online rapide.

Deci nu uita, tot ce trebuie sa faci, este sa intri pe www.ferratum.ro si sa completezi o cerere de credit online. In urma completarii vei afla imediat daca ti se acorda creditul solicitat, urmand sa intri in posesia banilor in doar cateva ore.

Uita de momentele jenante in care trebuie sa apelezi la apropiati pentru un imprumut pe o perioada scurta! In astfel de situatii, Ferratum este solutia ideala.

 

Cere un credit online