Cum sa utilizezi un calculator de credit

 

Calculator de Credit Online.

Alege suma si perioada dorita pentru a vedea toate costurile creditului 

     Solicita credit      

 

Fie ca vorbim de sansa unei noi oportunitati sau de evenimentele previzibile si imprevizibile, cum ar fi facturile lunare sau reparatia masinii, la Ferratum, credem ca putem oferi oamenilor imboldul care sa ii ajute sa spuna “da” mai des.

 

Creditare responsabila

Fiind o companie infiintata in Helsinki - Finlanda, valorile nordice - ca increderea, onestitatea, fiabilitatea si durabilitatea – se regasesc in centrul operatiunilor noastre.

Credem ca o tranzactie reprezinta mai mult decat o tehnica financiara - este un schimb reciproc construit pe incredere.

In calitate de creditor responsabil, ne straduim sa aderam la practici de marketing corecte si sa ne asiguram ca toate informatiile pe care le furnizam clientilor nostri sunt transparente si exacte.

Procesul nostru de aprobare a imprumuturilor se bazeaza pe un model complex de scorare pe care l-am dezvoltat de-a lungul catorva ani. Ne bazam deciziile noastre de creditare pe o evaluare atenta a pozitiei financiare a solicitantului, a capacitatii de rambursare a imprumuturilor si a cerintelor si obiectivelor acestuia.

Desi procesul nostru de aprobare a creditului dureaza doar cateva minute, sunt luati in considerare diferiti factori pentru a fi siguri ca imprumuturile sunt acordate pe baza unui rationament puternic si etic.

In cazul in care clientii nostri intampina dificultati in efectuarea rambursarilor, suntem mereu bucurosi sa discutam si sa exploram impreuna optiunile pe care le au.

creditare responsabila

 

Calculator de credit

 

Folosind calculatorul de credit pentru a afla rata dobanzii, poti determina suma integrala de rambursare a creditelor noastre. Pur si simplu folosesti cursorul pe calculatorul de credit pentru a selecta suma de bani pe care doresti sa o imprumuti, mergi in pasul urmator apasand pe butonul “Cere acum x RON” si  selectezi perioada de creditare. Calculatorul de credit va afisa apoi toate detaliile, inclusiv rata anuala a dobanzii, rata lunara, DAE, costul creditului si totalul de rambursat.

Calculatorul nostru de credit poate fi utilizat pentru orice tip de imprumut de nevoi personale. Fie ca doresti un credit rapid pentru achizitionarea biletelor last-minute, pentru rezervarea unui zbor cu scopul de a participa la un interviu de angajare sau pentru a-ti repara masina, poti afla in cateva secunde care este rata dobanzii sau alte detalii, folosind calculatorul de credit.

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

Personalizarea creditului

Puteti gestiona cu usurinta imprumutul prin gasirea combinatiei perfecte care face ca rambursarea creditului sa fie mai confortabila.

Utilizati calculatorul de credit pentru a schimba numarul de zile si suma de bani dorita pana cand veti ajunge la costul final al imprumutului sau la rata care vi se potriveste cel mai bine.

calculator de credit

Nu exista alte costuri ascunse

 

Noi credem in transparenta completa si, in calitate de creditor direct, nu exista terte parti sau alte taxe. In cazul tuturor imprumuturilor noastre, ceea ce vezi este ceea ce obtii.

Cand folosesti calculatorul nostru de credit, poti sa ai siguranta ca nu exista taxe suplimentare sau costuri ascunse. Stii exact cat vei plati in orice moment - fara surprize neplacute.

 

Ce este rata dobanzii?

 

Rata dobanzii reprezinta taxa pe care un client sau debitorul trebuie sa o plateasca pentru imprumutul de bani de la un creditor. Rata dobanzii este exprimata ca procent din valoarea totala a creditului.

 

Rata dobanzii pentru diferite tipuri de credit

 

Creditele pe termen scurt (microcreditele) ofera consumatorilor un acces rapid si direct la sume mici de bani. In present, oferta noastra include credite rapide in intervalul 200-1400 Lei, cu perioade de scadenta de 15, 30 sau 45 de zile.

Imprumuturile noastre pe termen lung reprezinta un produs de creditare mai flexibil, cu sume mai mari, de la 1500 la 10000 Lei, cu perioade de scadenta intre 2 si 12 luni. Aceste credite implica planuri de rambursare a ratelor, ceea ce le diferentiaza de produsele traditionale pe termen scurt.

Ratele sunt, in mod normal, repartizate in mod egal pe intreaga durata a creditului. Acest lucru permite clientilor sa aiba o viziune clara de impartire a bugetului lunar pana in momentul rambursarii.

 

Solicita Credit Rapid