Castiga unul din cele 3 vouchere de cumparaturi cu Barometrul de Iarna Ferratum 2018

BAROMETRUL DE CRACIUN FERRATUM 2018, ce analizeaza obiceiurile de consum din peste 20 de tari, a ajuns anul acesta la cea de-a noua editie.

- Cat de mult s-a schimbat comportamentul de cumparare comparativ cu anul trecut?

- Care este bugetul de sarbatori alocat anul acesta?

- Care sunt criteriile pe baza carora se fac alegerile?

Aceastea reprezinta doar o mica parte din intrebarile la care vom sti raspunsul la finalul Barometrului de Iarna 2018 ! Peste 22 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Vara Ferratum Grup 2018, iar rezultatele au fost preluate si publicate in sute de medii de stiri in toate tarile din Europa. Raspunsurile sunt anonime, iar rezultatele specifice fiecarei tari sunt egalizate prin paritatea puterii de cumparare locale in baza FMI (Fondul Monetar International).

Concurs Barometru de Craciun 2018

Alatura-te si tu BAROMETRULUI INTERNATIONAL DE IARNA FERRATUM™ 2018, si poti castiga unul din cele 3 vouchere de cumparaturi in cadrul Emag, in valoare de 500 de lei.

Sondajul dureaza doar 3 minute si, prin completarea acestuia, participi automat la tragerea la sorti pentru unul din premiile mentionate mai sus. Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul nostru si pe Facebook in maxim 10 zile lucratoare de la data terminarii concursului.

*Citeste aici Termenii si conditiile campaniei

Fiecare formular completat = 1 Leu pentru asociatia „Micul Luptator”

De asemenea, pentru fiecare chestionar completat în totalitate, Ferratum va dona câte 1 Leu Asociatiei „Micul Luptator”.

Misiunea acestei asociatii este sa sustina tratamentele medicamentoase si terapeutice pentru reabilitarea medicala a copiilor cu afectiuni neurologice severe: paralizie cerebrala, encefalopatie cronica (diplegie, hemiplegie), encefalopatie cronica infantila, hemipareza spastica, tetrapareza spastica, tetrapareza piramidala, monopareza, parapareza, parapareza spastica, epilepsie, diplegie, diplegie spastica, infirmitate motorie cerebrala etc.

 

Completeaza formularul