Imprumut urgent fara costuri

Imprumutul urgent fara costuri de la Ferratum

Ferratum iti propune imprumuturi online cu 0 costuri. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca la primul credit rapid online solicitat la Ferratum, rambursezi cat imprumuti, deoarece dobanda este 0% si comisioanele tot ZERO.

Si unde mai pui ca faci solicitarea online si daca ai un raspuns pozitiv si obtii aprobarea, poti ridica banii in aceeasi zi. 

Pentru a obtine cat mai repede aprobarea unui imprumut fara costuri, la Ferratum ai nevoie de sinceritate si transparenta. Asa ne tratam si noi clientii si ne asteptam la acelasi lucru din partea lor. Incepand cu al doilea imprumut, este suficienta trimiterea unui SMS pentru a solicita un credit. 

imprumut urgent fara costuri

Imprumut urgent de nevoi personale 

Solicita acum un imprumut urgent de nevoi personale de la Ferratum si obtii rapid decizia de credit, in maxim 1 ora de la trimiterea cererii, mai exact. Poate parea de necrezut, dar este adevarat. Nu avem costuri ascunse, nici dobanzi de care sa nu stii. Creditam responsabil si transparenta reprezinta unul dintre principiile pe baza carora functionam. 

Poti lua primul imprumut fara costuri, cu conditia ca acesta sa fie rambursat pana la data scadenta. Daca vei avea intarzieri, atunci ti se va adauga automat si comisionul aferent creditului accesat, comision pe care il poti vedea in formularul de credit in momentul in care faci solicitarea de imprumut nevoi personale.

Imprumuturi nebancare fara costuri

La ce iti pot folosi imprumuturile nebancare? La plata unor facturi urgente, probleme medicale, achizitionarea unui cadou pentru cineva drag, sarbatorirea unei zile de nastere, repararea anumitor obiecte electrocasnice, repararea masinii si implinirea unor dorinte proprii de ce nu? Nu lasa pe maine ce te poate face astazi sa zambesti. Traieste clipa! De ce sa nu te bucuri de o zi insorita sau sa nu iti indeplinesti micile pofte de moment? Iar daca prietenii sau familia nu te pot ajuta urgent, atunci poti lua in considerare imprumuturile Ferratum urgente si fara costuri.

Dupa aprobare nu mai ramane decat sa retragi banii, pe baza actului tau de identitate, de la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum. Poti opta sa primesti banii si direct pe card, indicandu-ne contul tau IBAN.

Vrem sa te scutim de drumuri, de batai de cap sau de timp pierdut. Soliciti online in doar 3 minute si primesti banii in aceeasi zi in cazul in care solicitarea ta este aprobata.

Ferratum. Simplu, urgent si fara costuri ascunse!

Oferta lunii: 0% Dobanda la Primul Credit!

0% dobanda pentru primul credit pana la  1400 RON

Alege suma creditului

Alege durata creditului

 

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON

 

Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X