Primul credit este acum GRATUIT

Visul tau asteapta sa devina realitate

Daca ai avea sansa de a-ti realiza un vis mai vechi, ai profita in momentul oportun sau ai permite cuiva sa stea in drumul tau?

Cand vine vorba despre indeplinirea visurilor noastre, multi oameni afirma ca banii reprezinta cel mai mare obstacol.

La Ferratum, credem cu desavarsire ca fiecare om merita sa aiba sansa de a spune “da” oportunitatilor care conteaza cel mai mult pentru el.

Viata e scurta, traieste-o din plin!

 

Oferta lunii: 0% Dobanda la Primul Credit!

0% dobanda pentru primul credit pana la  1400 RON

Alege suma creditului

Alege durata creditului

 

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON

 

Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

 

Primul imprumut este acum GRATUIT - 0% DAE. Tu esti eligibil?

 

In momentul de fata, daca iei un credit online intre 200 si 1400 de Lei si il rambursezi integral pana la data scadentei, platesti aceeasi suma pe care o primesti initial de la noi:

 • 0% DAE la primul credit
 • nu exista taxe ascunse
 • fara alte comisioane
 • banii cash sau in cont
 • imprumut online 100%
 • soliciti un credit rapid si ai banii in aceeasi zi

primul credit gratuit - initiativa

Rambursezi cat imprumuti!

 

Sa spunem ca iei un credit rapid de 1000 de lei pentru 30 de zile. Suma totala pe care o vei rambursa este 1000 de lei, singura conditie fiind sa te incadrezi in cele 30 de zile agreate. Pare de necrezut, nu?

Pentru a putea solicita un credit gratuit, trebuie sa indeplinesti cateva conditii:

 

 • Sa ai peste 21 de ani;
 • Sa ai un numar de telefon mobil;
 • Sa ai o adresa de email personala si valida;
 • Sa ai venituri lunare, indiferent de sursa

 

Daca indeplinesti aceste criterii, ne-ar placea sa te ajutam!

 

Momentul tau este ACUM

 

Imagineaza-ti ca ai trimis CV-ul angajatorului mult visat si dupa doua saptamani primesti un telefon de la el, prin intermediul caruia iti lauda reusitele profesionale si te invita la un interviu. Este exact ceea ce ai visat vreodata!

Sa presupunem ca sediul companiei ar fi situat in alta tara. Stiai acest lucru in momentul in care ai trimis CV-ul dar distanta nu a fost niciodata o problema pentru tine. Insa, exista un aspect pe care l-ai omis: angajatorul doreste sa va intalniti imediat, nu dispui de fonduri suficiente pentru aceasta calatorie iar salariul il vei primi abia peste doua saptamani.

 

Nu lasa visul sa-ti scape printre degete

Din pacate, pentru multi, a avea fonduri disponibile, uneori poate reprezenta diferenta clara dintre a spune "da" sau "nu" unei oportunitati de vis.

Ce esti dispus sa faci pentru a-ti indeplini visurile? Cat valoreaza acestea?

 

credit gratuiti - initiativa

Sansa ta sa-ti realizezi visul

Dar daca ti-am spune ca poti accesa pana la 1400 de lei chiar acum, suma pentru care nu va trebui sa platesti niciun comision? Ei bine, chiar poti! Creditele de la Ferratum reprezinta cea mai rapida si mai accesibila modalitate de a obtine fonduri atunci cand ai nevoie pentru a iesi dintr-o situatie ce pare a fi fara solutii.

Ferratum este un furnizor international de solutii bancare mobile si credite de consum si, incepand cu anul 2005, si-a extins operatiunile in 24 de tari in domeniul tehnologiilor financiare.

Pur si simplu completezi formularul din pagina pentru credite rapide, solicitand suma dorita si perioada de rambursare si vei primi o decizie in cateva minute. Datele furnizate in urma completarii formularului de credit online sunt 100% confidentiale si, daca esti eligibil, vei obtine banii de care ai nevoie in cateva ore.

 

Cere Primul Credit GRATUIT