Vreau credit rapid

 

Cere un credit rapid de la Ferratum 

Ai ramas fara bani pana la salariu? Ai o urgenta financiara si prietenii sau familia nu te pot ajuta rapid? Solutia cea mai la indemana este solicitarea unui credit rapid de la Ferratum. Oricine poate obtine un credit rapid direct din fotoliu, intrand pe www.ferratum.ro si completand formularul online, cu datele tale personale.

Poti cere un credit chiar si prin telefon sunand la 021 9090, singura conditie este sa ai o adresa de email valida. De asemenea, daca nu te descurci cu aplicatia noastra sau, pur si simplu, nu ai in acel moment acces la internet, poti lua un credit pe loc Ferratum de la Partenerii nostri offline. Aprobarea creditului se obtine imediat dupa completarea formularului, acesta fiind foarte simplu, si iti ia maxim 5 minute sa trimiti cererea de credit la noi.

In functie de ora la care completezi formulatul online pentru credit rapid, poti obtine banii chiar in aceeasi zi. Va trebui doar sa te deplasezi pana la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum, cu buletinul si poti ridica banii.

 

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

Vreau un credit rapid nebancar

Multor persoane le este teama sa apeleze la banci pentru un credit, deoarece stiu ca au nevoie de foarte multe acte iar procesul este unul de durata. Unde mai pui si faptul ca poate nu ai nevoie de o suma foarte mare de bani, deci nu prea merita deranjul. Solutia pentru acestia este un credit rapid nebancar, fara bataie de cap si cat se poate de comod.

De ce credit rapid? Deoarece daca este aprobat, poti ridica banii in aceeasi zi.

De ce credit rapid nebancar? - deoarece suntem un IFN (Institutie financiara nebancara) si nu o banca, asta inseamna ca poti cere credite online de la Ferratum, procesul este mult mai simplu si poti deveni clientul nostru si daca nu ai cont sau card la vreo banca.

De ce un credit urgent? Pentru ca este destinat nevoilor urgente, situatiilor ce necesita rezolvare de pe o zi pe alta. Iar un credit urgent de la Ferratum este solutia pentru situatii financiare critice.

Daca nu puteti imprumuta bani de la rude, prieteni, familie, este cel mai simplu si rapid credit la care puteti apela in acel moment.

vreau credit rapid - initiativa Ferratum Money

Vreau credit imediat

Sa nu intelegem gresit. "Vreau credit imediat" nu inseamna ca facem magie, batem de doua ori din palme si aveti banii pe masa. Nu este chiar asa!

Dar imediat inseamna ca la maxim o ora dupa ce trimiteti solicitarea de credit, sunteti contactat telefonic de un consultant, iar dupa terminarea discutiei telefonice, veti primi imediat raspunsul solicitarii de credit. Iar banii, ii puteti ridica in aceeasi zi.

Tot un fel de magie, nu? Daca v-am convins si aveti o urgenta financiara, linkul de mai jos va va duce catre pagina de solicitare de credit rapid Ferratum. Succes!

 

Vreau credit rapid