Credit pe termen scurt

Credit rapid 100% online

Alege suma creditului

Alege durata creditului

Suma: 531.00 RON
Cost total: 218.30 RON
Termen: 62 zile
DAE: X%
Scadenta: 4.9.2015
Suma totala de rambursat: 749.30 RON
Rata 1: X
Rata 2: X
 
 
 

 

 

Ce este un credit pe termen scurt

Creditele pe termen scurt sunt credite special creat pentru tine, sa te ajute cand ai nevoie urgenta de un imprumut.

Ferratum iti pune la dispozitie creditul pe termen scurt ce este solutia ideala pentru tine atunci cand ai o urgenta financiara si ai nevoie de sume mici de bani pentru o perioada scurta de timp.

Fie ca ai ramas fara bani si mai sunt doar cateva zile pana la salariu, fie ca trebuie sa faci o plata urgenta sau a intervenit o problema minora de sanatate, Ferratum iti sta la dipozitie cu noul credit pe termen scurt avand costuri transparente, astfel incat sa-ti permiti rambursarea la timp.

Nu trebuie sa mai astepti o zi anume pentru a-ti achita datoriile sau pentru a cumpara ceea ce-ti place dintr-un magazin.Traieste clipa si indeplineste-ti micile bucurii chiar astazi. Nu astepta sa vina ploaia ca sa poti merge la plaja. Iei un credit rapid si il rambursezi la salariu.

credite pe termen scurt

Credit pe termen scurt pana iei salariul

Urmeaza aniversarea unui prieten bun sau poate familia ta are nevoie de un ajutor iar tu nu ai disponibilitati financiare acum, iei un credit pana iei salariu si salvezi situatia pe loc. De cate ori nu ai fost in situatia in care aveai nevoie de o suma mica de bani cel tarziu maine iar prietenii sau familia nu te-au putut ajuta? Pentru asta exista creditul pe termen scurt: poti imprumuta sume relativ mici, pe perioade scurte de timp.


Pentru ca este un credit rapid si accesibil oricand si foarte simplu, trebuie doar sa complezi formularul nostru online cu datele din buletin si primesti raspuns rapid daca cererea ta a fost aprobata. Banii ii vei putea ridica in cateva ore de la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum.

 

Solicita un credit pe termen scurt