Despre Grupul Ferratum

 

Ferratum Money este parte a Ferratum Group - UN INITIATOR IN DOMENIUL TEHNOLOGIEI FINANCIARE SI CREDITARE MOBILA

 

Ferratum Group este un furnizor internațional de servicii bancare mobile și de credite on-line destinate persoanelor fizice și întreprinderilor mici, distribuite și gestionate pe dispozitive mobile. Fondat în anul 2005 în Helsinki, Finlanda, Ferratum s-a extins rapid in peste 25 de țări din Europa, Africa, America de Sud și de Nord și regiunea Asia-Pacific.

Ca pionier în domeniul tehnologiei financiare si al împrumuturilor on-line, avand peste 2 milioane de client activi si inactivi, Ferratum se află în prim-planul revoluției bancare digitale. Serviciul de Mobile Bank, lansat în anul 2016, este o platformă inovatoare care oferă o gamă largă de servicii bancare, inclusiv plăți și transferuri digitale în timp real într-o singură aplicație. În prezent este disponibilă in cinci piețe europene.

Grupul Ferratum este listat in Prime-Standard la Bursa de Valori din Frankfurt sub simbolul "FRU". Pentru mai multe informații, vizitați www.ferratumgroup.com

 

Produsele si serviciile Ferratum Money

 

Strategia Ferratum se bazeaza pe extinderea geografica, diversificarea in continuare a produselor si a Bancii Mobile. Ferratum Money ofera credite online, disponibile oricand şi confidentiale pentru consumatori. Serviciile pot fi accesate si de pe dispozitive mobile, iar o decizie privind acordarea unui credit se ia în general în termen de cateva minute. 

Sectorul bancar se afla intr-o fază de transformare majora. Are loc o crestere semnificativa pe piata serviciilor bancare mobile prin cresterea utilizarii smartphone-urilor si schimbarii comportamentului consumatorilor. Ferratum, cu expertiza indelungata in domeniul serviciilor bancare mobile, este bine pozitionat pentru a deveni o banca mobila în epoca revolutiei digitale.

Asiguram transparenta conditiilor de creditare si ne propunem sa orientam clienti catre indatorare responsabila prin a indica situatiile cand solutia noastra este protrivita, cat si situatiile unde alte solutii pot fi cele mai bune.

 

 

Ferratum in lume:

 


Alte tari